Akrep burcu haftalık yorum ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı 22-28 Ocak 2024

Akrep burcu haftalık yorum 22-28 Ocak 2024 haftası için burada. Bu hafta Akrep burcunu neler bekliyor? Akrep burcu haftalık ilişki, iş, para, kariyer, aşk yorumunda hangi müjdeler ve uyarılar var. Akrep burçları bu hafta Dolunay etkilerine dikkat! İşte sevgili Akrepler sizi Dolunay etkileri altındaki 22-28 Ocak 2024 haftasında bekleyenler…

Akrep burcu haftalık yorum ilişki, iş, para, kariyer, aşk falı 22-28 Ocak 2024
Yayınlama: 20.01.2024
A+
A-

Akrep haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. 2024 yılının ilk ayını neredeyse geride bıraktık. Bu hafta Akrep burçlarını neler bekliyor, gökyüzü 22-28 Ocak haftasında Akreplere hangi uyarılar ve sürprizler hazırlıyor? Sözün başında uyaralım! Bu hafta 25 Ocak’ta Aslan burcunda bir Dolunay var ve bu Dolunay etkileri siz Akrep burçlarını kariyer ve şöhret işlerinden sorumlu 10. evinizde görülecek. Bu hafta sezgilerinize güvenin sevgili Akrepler.

Akrep burcu haftalık yorum

Ay’ın bakışları burç üzerindedir ve artan gelir ve sürekli memnuniyet vaat eder. Olumlu şans ve servetle ilgili faaliyetler sizi bekliyor. Kardeşlerin desteği ve mutluluğa ulaşma olasılığı yüksektir. Salı ve Çarşamba günleri, işlerde aksamalar ve hükümetle ilgili görevlerde zorluklarla birlikte harcamalarda ani artışlar yaşanabilir. Finansal aksaklıklar ve planlarda değişiklikler mümkündür. Perşembe gününden itibaren zamanlamada iyileşmeler ve görevlerde ilerleme bekleniyor. Yeni arkadaşlıklar kurulur, maddi koşullar iyileşir. Cuma başarıyı getiriyor ve Cumartesi günü olumlu gelişmeler devam ediyor. Mesleki ve ticari büyüme hakim olur ve iş tatmini artar. Öğrenciler yön kazanır ve öğretmen desteğinden yararlanır. Sağlık kaygıları, yaralanma korkusuyla birlikte tansiyon ve soğuk algınlığıyla ilgili sorunları içerir. Partnerlerle olan ilişki anlaşmazlıkları çözülecek, yeni arkadaşlıklar kurulacak ve evlilik hayatı keyifli olmaya devam edecek. Lord Ganesha’ya susamlı tatlılar sunun.

Akrep burcu Dolunay etkileri (25 Ocak 2024)

Bir tavır alın ve kalbinizin sesini dinleyin. Ayın dünyadaki şöhret, kariyer, şöhret ve mirasla ilgili 10. evinizde Aslan burcunda zirveye çıkmasıyla Ay, kişisel başarılarınızdan mesleki başarılarınıza kadar her şeye ışık tutuyor. Kendiniz için yarattığınız ve inşa ettiğiniz şey, ister kelimenin tam anlamıyla ister kamusal kişiliğiniz açısından olsun, aydınlatılıyor. Her halükarda, bu ay sizi hırslarınızı kucaklamaya, liderlik etmek için sahip olduğunuz gücün farkına varmaya ve süreçte iyi bir etki yaratmaya teşvik ediyor. Modern hükümdarınız Plüton Kova burcunda (ve ayın karşısında) güneşin yanında otururken, geliştirmek için doğduğunuz tuhaflıkları ve mistik frekansları kucaklamaya çağrılıyorsunuz.  Sezgilerinize güvenin ve kişisel ve profesyonel arzularınız arasında bir denge kurmanın bir yolunu bulun. Düşünme: Dünyada olumlu bir etki yaratmak için gücünüzü nasıl kullanıyorsunuz? Eşsiz yeteneklerinize ve yıldız tohumu yeteneklerinize güveniyor musunuz?

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.