İbn-i Sina’dan kalbe şifa gibi tarif: Mucizevi karışım ile kalbiniz yeniden doğmuş gibi olacak!

Kalbinizi adeta yeniden doğmuşa çevirecek İbn-i Sina’nın efsane bir karışım var. Bu karışım her derde deva bir tarif olarak gösteriliyor. Yapmanız gereken tek şey limon ile balın yanına bahsedeceğimiz bitkiyi eklemek. Ondan sonra kalbiniz yeniden doğmuş gibi olacak! İşte o sır dolu karışım!

İbn-i Sina’dan kalbe şifa gibi tarif: Mucizevi karışım ile kalbiniz yeniden doğmuş gibi olacak!
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

Tıb dünyasının en önemli figürleri arasında yer alan İbn-i Sina Tıp Kanunu adlı çaşlışmasında mucizevi etkili bir tarif veriyor. Özellikle insan sağlığına yönelik çok önemli içerikler paylaşan İbn-i Sina’nın bu karışımı çok konuşulacak etkiye sahip.

Doğanın mucizelerinin yer aldığı bu tarif her derde deva olabilecek kadar gülü bir karışım. Özellikle de kalp sağlığı bu karışım ile çok olumlu yönde etkilenecek. 

Kalbi gençleştirecek mucizevi tarif

Doğada çeşitli bitkiler bulunuyor. Bu bitkilerin bir çoğu önemli etkilere sahip olabiliyor. İbn-i Sina da özellikle reçetelerinde bu gibi faydalı bitkilere öncelik veriyor. 

İbn-i Sina’nın tarifleri arasında bulunan o eşsiz bitki melisa ve ısırgın otu! Bu iki bitkinin kurutulması ve yapraklarının ufalanması ile elde edilen karışım limon ve bal ile buluştuğunda ortaya her derde deva bir şifa kaynağı çıkıyor. İbn-i Sina bu tarifte elde edilen macunu tüketenlerin kalp sağlığının iyileştiğine hatta genç bir kalbe sahip olacaklarını dile getiriyor. 

Kalp sağlığınızı desteklemek için ise tek yapmanız gereken adım bir tutam ısırgan otu ile melisa yaprağını öğütmek oluyor. Yaklaşım 50 gr öğütülmüş karışıma 250 gr bal ve biraz limon kabuğu rendesi eklenir.

Elde edilen bu karışımdan her sabah ve akşam 1 kaşık yemek kalp sağlığı için doğal koruma sağlıyor. Bu yöntemi siz de uygulayabilir kendi sağlığınızı koruma altına alabilirsiniz. 

Ancak dikkatli olmanız gereken konu farklı rahatsızlıkları olan kişilerin tüketmeden önce uzman bir doktordan onay almasını öneririz. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.