İnci Taneleri Terzi Affan kimdir? Terzi Affan’ı kim oynuyor? Terzi Affan’ın adı ne, yaşı kaç?

İnci Taneleri dizisinin yedinci bölümü Perşembe günü ekranlara gelecek. Bu bölümde ünlü oyuncu Menderes Samancılar dizinin konuğu olacak. Samancılar, dizide Terzi Affan rolünü canlandıracak. Peki, Menderes Samancılar kimdir? Menderes Samancılar kaç yaşında? Menderes Samancılar nereli? Menderes Samancılar evli mi? İşte soruların yanıtları!

İnci Taneleri Terzi Affan kimdir? Terzi Affan’ı kim oynuyor? Terzi Affan’ın adı ne, yaşı kaç?
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

İnci Taneleri sevenlerini ekrana kitlemeyi sürdürüyor. Dizi kısa sürede geniş çapta seyirci kitlesine ulaştı. Alınan son bilgiye göre diziye usta bir oyuncu konuk oluyor. Dizide Terzi Affan rolünü üstlenecek olan Menderes Samancılar şimdiden seyirciyi heyecanlandırdı.

Dizinin başrolü Cihan, mahallenin saygın ve güvenilir ismi olan Menderes Samancılar’ın canlandırdığı karaktere sırtını dayayacak.

Peki Terzi Affan’ı kim oynuyor? Menderes Samancılar kimdir? Menderes Samancılar kaç yaşında? Menderes Samancılar’ın mesleği ne? Menderes Samancılar hangi çalışmalarda rol aldı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Menderes Samancılar kimdir?

Samancılar, 1 Mayıs 1954’te Adana’da doğdu. Kitap tutkunu olan Samancılar, 1974’te katıldığı bir fotoroman yarışmasında birinci oldu ve iki yıl içinde 20 fotoromanda oynadı. 1975’te, Yılmaz Duru’nun yönettiği İnce Memed Vuruldu filmiyle sinemaya geçiş yaptı. Oyunculuk dışında senaryo, şiir ve şarkı sözü yazmaya da devam etti.

Menderes Samancılar’ın oynadığı filmler nelerdir?

Samancılar, sinema kariyerinde pek çok başarılı filmde yer aldı. “Kara Çarşaflı Gelin”, “Sis”, “Zıkkımın Kökü”, “Dönersen Islık Çal”, “Soğuk Geceler”, “Bereketli Topraklar Üzerinde” bunlardan bazıları. 1989 yılında “Sis” ile Antalya Film Festivali’nde, “Zıkkımın Kökü” ile Adana Altın Koza’da en iyi erkek oyuncu ödüllerine layık görüldü. Yurt dışında da birçok filmde oynadı. Şiir ve öykü yazmayı da ihmal etmedi. Eserleri edebiyat dergilerinde yayımlandı

Menderes Samancılar hangi dizide oynadı?

Samancılar, oyunculuk hayatına aktif olarak devam ediyor. Sinema filmlerinin yanı sıra aynı zamanda Hayat Devam Ediyor, Kayıp, Urfalıyım Ezelden, Çoban Yıldızı gibi dizilerde de oynadı. Güvercin adlı diziyle büyük beğeni toplayan oyuncu, Zümrüdüanka dizisine de transfer oldu. Şimdi ise İnci Taneleri dizisinde rol alacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.