Cem Yılmaz’dan Yılmaz Erdoğan’a İnci Taneleri göndermesi: “Bir tarafıyla yazmış”

Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Yılmaz Erdoğan, son olarak Taşkın ile samimi pozlarını paylaşmıştı. Bu gelişmeler üzerine Cem Yılmaz’dan da Erdoğan’a bir gönderme geldi.

Cem Yılmaz’dan Yılmaz Erdoğan’a İnci Taneleri göndermesi: “Bir tarafıyla yazmış”
Yayınlama: 11.04.2024
A+
A-

Son günlerde Yılmaz Erdoğan’ın özel hayatındaki gelişmeler, özellikle Cansu Taşkın ile olan ilişkisi gündemi meşgul etmekteydi. Taşkın, ilişkisi hakkında yapılan sorulara “Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan” şeklinde cevap vermişti.

Bu süreçte, Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın’ın aşk pozları da sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı. Ancak, Cem Yılmaz’dan gelen bir söz gündemi bir kez daha hareketlendirdi.

Cem Yılmaz’ın, “Dilber’i yazmadan önce bana ‘Dizi mi yoksa film mi yapsam?’ diye sordu” şeklindeki sözleri dikkat çekti. Ardından ise şu ifadeyi kullandı: “‘Bir tarafınla yaz, tutar’ dedim. Bir baktık, gerçekten bi tarafıyla yazmış.”

Bu sözler, Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın ile olan ilişkisine gönderme olarak yorumlandı ve sosyal medyada geniş bir şekilde tartışıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.