Categories: Yaşam

Eşinizin sizi aldattığını gösteren 12 işaret

MUSTAFA BAYGIN-ÖZEL HABER

Bilimsel tahminlere göre insanların yaklaşık yüzde 50’si sadakatsiz. Siz de eşinizin yüzde 50’lik dilimde olduğundan şüphe ediyorsanız ve sizi aldattığını düşünüyorsanız Sadakatsizlik Koçu Albert Arnaiz’in 12 maddelik kontrol listesine bir göz atın. 

Dijital davranışında küçük değişiklikler görüyorsunuz

Arnaiz’in bir hilecinin dijital izlerini nasıl gizleyebileceğine dair tavsiyesi kapsamlı ve acı verici. Dikkatli bir eş, odaya girdiğinizde telefonuyla veya dizüstü bilgisayarıyla konuşurken daima kapıya dönük olup olmadığını kontrol etmelidir. Bu, ekranda olanı gizlemek içindir. Veya belki de veri yayan akıllı saatini tuhaf zamanlarda kapatıyor. 

Google Haritalar geçmişini devre dışı bıraktı

Gerçekçi olmak gerekirse, diyor Arnaiz, çoğu erkek teknoloji konusunda dikkatsizleşiyor ya da hata yapıyor. İnsanlar birden fazla uygulama kullanıyor ancak ‘her birinin tüm işlevlerini ve özelliklerini bilmiyorlar’.

Örneğin Google Haritalar ile ‘çoğu insan bir geçmişin olduğunu bilmiyor ve kocanızın son üç ayda nerede olduğunu harita üzerinde görebiliyorsunuz’. Eğer onu devre dışı bıraktıysa – neden? Eğer bakmadıysa, bakmak istediğinizde nasıl tepki veriyor?

Araba tertemiz ve oda spreyi kokuyor

Araba, Arnaiz’e göre arabalarda alışılmışın dışında titizlik de bir aldatma göstergesi. ‘Arabanızı paylaşırsanız, burası partnerinizin iyi bildiği bir yer olduğundan, herhangi bir koku değişikliği, başıboş bir saç korkunç olabilir‘ diye tavsiyede bulunuyor. ‘Arabayı ayda bir temizliyorsa ve şimdi bunu haftada bir yapıyorsa, bu garip. Eğer aniden oda spreyi almaya başlarsa bu da tuhaf olur.’ Aile arabanız bir kaçamak yerine dönüşmüş olabilir. 

Sırt çantasında yeni kıyafetler buluyorsun

Arnaiz, şüpheli göründüğü için hile yapanları yeni bir gardıroba yatırım yapmamaları konusunda uyarıyor. Ancak deplasmanda oynayan çoğu insanın güzel kıyafetler satın alma kibirine karşı koyamayacağını kabul ediyor ve eğer gerekiyorsa yeni kıyafetlerini bir çantada veya sırt çantasında bir arada tutmalarını öneriyor. Öyleyse çantalarını kontrol et!

Bir anda spor salonuna giden biri oluyor

Amaç ister onların yokluğunu kolaylaştırmak olsun, ister yeni şehvet nesnesi için forma girmek olsun, bir ilişki sırasında alışkanlıklar sıklıkla değişir. Hatalar arasında aniden tembellikten süper formda olmaya geçiş yer alır. ‘Sevgililerine iyi görünmek istiyorlar ve bir gecede egzersiz yapmaya başlıyorlar.’

Sık sık nakit para çektiğini fark ediyorsun

Arnaiz, müşterilere ilişkilerle ilgili herhangi bir şey için nakit ödeme yapmalarını, ancak bunu önceden çıkarmamalarını veya saklamamalarını tavsiye ediyor. ‘Parayı kullanacağınızı düşündüğünüz anda alın.’ Ancak bazıları bu tavsiyeyi göz ardı edecek. İçinde büyük miktarda para bulunan bir cüzdanın masanın üzerine bırakılması olası bir tehlike işaretidir.

Daha fazla ev işi yapmaya başladı

Bazen ev işlerinden hoşlanmayan bir adam toz bezine dönüşebilir. Arnaiz bunun suçluluk olduğunu söylüyor. ‘Kendisini iyi hissetmiyor ve evde daha fazla yardımcı olmak istiyor.’ Bu elbette Arnaiz’in ‘normal davranmalısın, anahtar bu’ tavsiyesine aykırı.

Ne yazık ki hile yapan kişi için bir ilişkinin ‘biyolojik sonucu’, aklının sıklıkla başka yerde olmasıdır, dolayısıyla konuşma sırasında da dikkati dağılabilir. Bu yüzden hayal kurmaya dikkat edin.

Yorgun ve uykusuzluğu olduğunu söylüyor

Arnaiz, sadakatsizliğin ‘zihinsel olarak yorucu’ olduğunu söylüyor. ‘Beyin, iki paralel yaşamı düşünerek enerji harcıyor ve daha iyi uyumak, kestirmek, biraz egzersiz yapmak veya zihninizi ve enerjinizi yüksek tutmak için takviyeler almak gerekiyor.’ Sonuç olarak, dolandırıcının yorgunluklarını örtmek için uykusuzluk iddiasında bulunmasını öneriyor.

Arnaiz, bazı erkeklerin şaşırtıcı derecede konuşkan hale gelebileceğini, “işi, hobileri, arkadaşları hakkında – ne yaptığını düşünmekten kaçınacak her şey hakkında daha fazla konuşabileceğini” söylüyor.

Daha az kavga ediyorsun ve daha çok cinsellik var

Arnaiz şöyle diyor: ‘Bence daha fazla cinsellik, daha çok cinsellik istemenizi sağlıyor. Bu normal. Ve daha az kavga oluyor çünkü o daha mutlu.’

Her zamanki parfümünü sürmeyi bırakıyor

Arnaiz, müşterilerine sevgilileriyle buluştuklarında kolonya ve parfüm kullanmamalarını tavsiye ediyor. ‘Koku çok hassastır’ diyor. ‘Öpüşürken, sarılırken ya da seks yaparken ikiniz de parfüm ya da kolonya sürerseniz kokularınız birbirine karışır. Eşinizin ya da partnerinizin üzerinizdeki bu tuhaf kokuyu fark etmesi kolaydır.’

Öğle yemeğinde asla müsait olmuyor

Arnaiz, aşıkların buluşması için en iyi zamanın öğle yemeği olduğuna inanıyor. Bir ofiste çalışıyorsanız ve sadece 60 dakikanız olsa bile, ‘on dakikada yemek yiyebilirsiniz, geri kalan zamanda…’

Arkadaşlarıyla daha sık görüşüyor

Arnaiz, müşterilerine eşlerine ‘Gelecek Cuma arkadaşlarla buluşacağım’ demeyi ve sonra gidip onlarla tanışmayı, ancak ilişkiye zaman ayırmak için geç gelmeyi veya erken ayrılmayı öğretiyor.

‘Arkadaşlarınızla veya hobilerinizle bir rutininiz varsa, sadakatsizlik etmek için bundan yararlanın’ diyor. Bu yüzden zamanlamalarına daha fazla dikkat edin!

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Vecih YAMANYILMAZ

Recent Posts

Doğanın en güçlü enerji deposu: Arı ekmeği nedir, faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Arılar, doğanın en çalışkan canlıları olarak bilinir. Ancak bu küçük canlıların sadece bal üretmediğini biliyor…

5 saat ago

Çamaşır suyu lekesi ve kokusu nasıl giderilir? Bu yöntem çok işinize yarayacak!

Temizlik yaparken sıkça kullanılan çamaşır suyu, güçlü mikrop öldürücü etkisiyle evlerde vazgeçilmezdir. Ancak, kıyafetlere ya…

6 saat ago

Okyanus tabağı: Mehmet Yalçınkaya’nın imza lezzetinin fiyatı sosyal medyada gündem oldu!

Mehmet Yalçınkaya’nın MasterChef yarışmasındaki ünlü imza tabağı "Okyanus", sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Deniz mahsulleri…

6 saat ago

Gaziantep’te savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrularak ters dönen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

7 saat ago

2 Ekim 2024 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, MasterChef, Leyla ve Taş Kağıt Makas reyting sıralaması

2 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Masterchef Türkiye, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Leyla ve Taş…

7 saat ago

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Finish bulaşık makinesi tableti 529 TL’den 250 TL’ye düştü: Fırsatlarını kaçırmayın!

ŞOK 5-12 Ekim 2024 aktüel kataloğu ile cazip indirimler! Hafta sonu fırsatlarını keşfetmek için ŞOK…

7 saat ago