Çarpıcı araştırma: TOGG ABD’nin diline düştü

Türkiye’nin ilk elektrikli yerli otomobili Togg ile ilgili dünyada yayımlanan haber ve postlar incelendi. Araştırmaya göre, en fazla yansıma görülen ülke Amerika Birleşik Devletleri oldu. ABD’yi, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fas takip etti.

Çarpıcı araştırma: TOGG ABD’nin diline düştü
Yayınlama: 21.08.2023
A+
A-

Medya Takip Merkezi (MTM) profesyonel dijital medya izleme platformu DigiLUP ile yaptığı araştırmada Türkiye’nin yerli otomobili Togg ile ilgili yayınlanan Haber ve postları inceledi. 196 ülke ve 187 dilde tarama yapabilen platformun 16 Temmuz-16 Ağustos 2023 tarihleri arasındaki yansımalara dönük yapılan incelemeye göre; birçok ülkedeki dijital medya mecralarında 3 bin 813 sonuç yayınlandı. 

TOGG, en fazla ABD’de konuşuldu

Yapılan incelemeye göre, Togg ile ilgili en fazla yansıma görülen ülke Amerika Birleşik Devletleri oldu. ABD’yi, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Fas takip etti. 

Amerika’da Togg’a dair birçok gelişme ve sosyal medya fenomenlerinin bahsetmeleri öne çıkarken, diğer ülkelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı liderlere Togg hediye etmesi öne çıktı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.