Ali Koç sezon sonu başkanlığı bırakacağını açıklamıştı: Acun Ilıcalı Fenerbahçelileri sevindirdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı’dan çarpıcı yorumlar geldi.

Ali Koç sezon sonu başkanlığı bırakacağını açıklamıştı: Acun Ilıcalı Fenerbahçelileri sevindirdi
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

İngiltere Championship takımlarından Hull City’in sahibi olan ve futbol dünyasına 2022 yılında 24 milyon euro karşılığında giren Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sezon sonunda başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı, 343 Digital YouTube kanalına konuk olarak Serhat Ulueren’in sorularını yanıtladı ve Ali Koç’un başkanlığını bırakacağı haberine ilişkin yorumlarda bulundu. Ilıcalı, Ali Koç’un devam etmesi için kendisini ikna etmeye çalışacağını belirterek şunları söyledi: “Onu yakından tanıyan biri olarak; zamanını, parasını bu kadar harcayan, Türkiye’deki önemli insanlardan birisi olarak da Fenerbahçe’ye daha da faydalı olacağını düşünüyorum. Hikayesinin bitmediğini düşünüyorum. Bu konuda ikna etmek için ben de elimden geleni yaparım.”

Ilıcalı’nın açıklamaları, Türk futbol camiasında ve Fenerbahçe taraftarları arasında büyük yankı uyandırdı. Bu konuşma, Ali Koç’un geleceği ve Fenerbahçe’nin yönetim dinamikleri hakkında spekülasyonlara neden oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.