3 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta eleme sonuçları: Kim elendi, bilezikleri kim kazandı belli oldu

Gelinim Mutfakta’da bu hafta heyecan dolu bir final gerçekleşti. Gelinim Mutfakta’da 3 Mayıs 2024 Cuma günü çeyrek altını kazanan, altın bilezikleri kazanan, yarışmaya veda eden gelin ve haftanın puan durumu belli oldu mu merak ediliyor. Peki bu hafta altın bilezikleri kim kazandı, yarışmaya kim veda etti? Gelin hep birlikte bakalım

3 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta eleme sonuçları: Kim elendi, bilezikleri kim kazandı belli oldu
Yayınlama: 03.05.2024
A+
A-

Nursel Engin’in sunumuyla Kanal D’de yayınlanan ve milyonları ekranları başına kilitleyen Gelinim Mutfakta, yeni haftanın son günlerinde tansiyon yükselmeye başladı. Program, gelinlere birbirinden lezzetli ve sürprizli yemek tariflerini uygulatıyor ve ardından kaynanalar tarafından puanlanıyor. Heyecan ve gerginlik seviyesi her an yüksek olan program, izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programın canlı yayını merak eden izleyiciler, hafta içi her gün saat 13.00’te Kanal D ekranlarını takip edebilirler.

Gelinim Mutfakta 3 Mayıs Puan Durumu Kim Elendi?;

Gelinim Mutfakta yarışma programı, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her gün heyecan dolu yemek yarışmalarıyla dikkat çeken programda, elenen, çeyrek altını ve bilezikleri kazanan isimler belli oldu.

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Gelinim Mutfakta, 3 Mayıs 2024 Cuma günü nefes kesen bir finalle seyirciyle buluştu. Programda, haftanın kazananları ve elenen yarışmacısı merakla bekleniyordu. İşte detaylar:

Bugünün birincisi olarak çeyrek altını kazanan gelin, yarışmada gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Özge oldu. Özge, lezzetli yemekleri ve ustaca sunumuyla haftanın en yüksek puanını alarak birinciliği elde etti.

Gelinim Mutfakta’nın haftanın finalinde 10 bileziği kazanan isim ise Damla oldu. Damla, hem becerisiyle hem de özverili çalışmasıyla diğer gelinleri geride bırakarak bu özel ödülün sahibi oldu.

Ancak günün bir diğer önemli gelişmesi ise elenen yarışmacıydı. Bu hafta en düşük puanı toplayarak elenen isim Yeşim oldu. Yeşim, yoğun rekabet ortamında mücadele etse de bu haftayı başarılı bir şekilde tamamlayamadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.