Ay tutulması İkizler burcunu nasıl etkileyecek? Kabuk değiştirme zamanı

Ay tutulması İkizler burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri İkizler burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı İkizler burçları için Ay tutulması İkizler burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması İkizler burcu etkileri…

Ay tutulması İkizler burcunu nasıl etkileyecek? Kabuk değiştirme zamanı
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

İkizler burçları Ay tutulması etkilerine hazır olun! Boğa burcundaki 28 Ekim Kanlı Ay Tutulması İkizler burçları 12’nci evleri üzerinden etkileyecek. Ay tutulması etkileri sonrası İkizler burçları içe kapanma eğilimde olabilirler. Ay tutulması etkileri altında İkizler burçları bir içsel dönüşüme sevk edecek. Yılın son ay tutulmasıyla birlikte İkizler burçları adeta yeni bir versiyona geçecekler ve eski kabuklarından sıyrılacaklar. 

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının İkizler burçlarına etkileri…

Ekim ayındaki ay tutulması teslimiyet, kapanma ve bilinçdışı kalıplarla ilgili 12. evinizi ateşleyecek. Bu sadece kendi kendini sabote eden kalıplarınıza ve başa çıkma mekanizmalarınıza farkındalık kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda sizi geçmiş versiyonunuzu geride bırakmaya da teşvik ediyor. Eski koşullarınızı aştığınız tüm yollarla hesaplaşmaya başlıyorsunuz. Ve eğer içsel bir dönüşümü benimsemeye istekliyseniz, bu süreçte daha derin bir farkındalık oluşturacaksınız. 

Kesin bir değişim yolda

Eve hoş geldin İkizler. Venüs fiziksel ve duygusal temellerle ilgili dördüncü evinizden geçerken, alışılmış enerjileriniz ve günlük olarak yerine getirdiğiniz görevler söz konusu olduğunda kesin bir değişim görebilirsiniz; kendinizi daha güvende ve desteklenmiş hissetmenizi sağlayacak görevler. Anahtar, pratik bir eylem planına bağlı kalmaktır, böylece gerçekliğinizde kendinizi güvende ve emniyette hissedebilirsiniz.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.