2024 Temmuz Aile Destek Programı yardımı ne zaman ödenecek, uzatılacak mı, sona mı erdi?

Her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere ödemesi yapılan Aile Destek Paketi için son ödeme tarihi gündemde. 4 farklı gelir aralığı için yapılan ödemeler her...

2024 Temmuz Aile Destek Programı yardımı ne zaman ödenecek, uzatılacak mı, sona mı erdi?
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-

Her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere ödemesi yapılan Aile Destek Paketi için son ödeme tarihi gündemde. 4 farklı gelir aralığı için yapılan ödemeler her ayın 15’i itibarıyla hesaplara yatırılıyor. 12 aylık ödeme döneminin sonuna gelinmesiyle birlikte Aile Destek Paketi ödemeleri uzatılacak mı merak ediliyor.  Peki, Aile Destek ödemesi bitti mi, uzatılacak mı, bu ay ödenecek mi?

Temmuz aile destek ödemesi ne zaman?

Aile destek ödemeleri her ayın 15’inden itibaren hesaplara geçiyor. Temmuz ödemesinin de bu tarihten sonra hesaplar geçmesi bekleniyor.

850 ile 1250-TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecek.

12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilerek söz konusu destek programı sona erecek.

Herhangi bir uzatma kararı gelmemesi halinde aile destek programı kapsamındaki ödemelerin son kez 2024 temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Programın uzatılıp uzatılmayacağı ise Bakanlık tarafından belirlenecek.

Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

Kaynak: Haber Merkezi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.