TÜYAP Kitap Fuarı tarihleri 2023 ne zaman başlıyor, ne zaman bitecek?

2023 yılında TÜYAP kitap fuarı 28 Ekim’de kapılarını açacak ve 5 gün sürecek. TÜYAP kitap fuarı Beylikdüzü’deki TÜYAP fuar alanında bir kez daha kapılarını açacak. TÜYAP kitap fuarı öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olacak

TÜYAP Kitap Fuarı tarihleri 2023 ne zaman başlıyor, ne zaman bitecek?
Yayınlama: 26.10.2023
A+
A-

Kitap düşkünleri TÜYAP kitap fuarı ne zaman araştırmalarına başladı. Her sene olduğu gibi bu sene de TÜYAP kitap fuarı kitapseverşere kapılarını açacak.Beylikdüzü kitap fuarı bu sene de kitapseverlere kapılarını açacak. Heyecanla beklenen TÜYAP Kitap fuarı hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Beylikdüzü TÜYAP’ta kurulan kitap fuarı 2023 yılında 28 Ekim’de başlayacak ve 5 Kasım’da sona erecek. 1 hafta açık kalacak olan TÜYAP öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olacak.

Beylikdüzü Tüyap Kitap Fuarı ne zaman?
TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile kırkıncı yılında Beylikdüzü TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28 Ekim- 5 Kasım 2023 tarihleri arasında okurlar ile buluşmak için gün sayıyor.

Tüyap Fuar ücretli mi?

Fuarın açılış saati 10.00 kapanış saati ise 19.00 / Haftasonu açılış saati 10.00 kapanış saati 20.00. Giriş öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsizdir.

Tüyap Fuara nasıl girilir?

Tüyap Fuarlarına Nasıl Katılımcı Olurum? Tüyap web sitesinden katılımcı olmak istediğiniz fuarları seçerek, sitede bulunan katılım formunu doldurabilirsiniz veya merkez ofisimizi arayarak katılmak istediğiniz fuarla ilgili satış temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Tüyapta kredi kartı geçerli mi?

Fuar öğrenci, öğretmen, emekli ve engelliler için ise ücretsiz. Bu yüzden yanınızda bunu belirtecek bir kart vb bulundurun. Kitap stantlarında kredi kartı geçiyor; ancak bir aksilik olabilir, kart geçmeyen yerlerden (mesela alanın dışındaki pilavcıdan) yemek yemek isteyebilirsiniz, akbiliniz bitebilir ve saire

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.