Şahan Gökbakar balkon videosu kiminle sevişiyordu Buket Aydın tekrar açtı

Buket Aydın’ın verdiği bir röportaj sosyal medyanın diline düştü. Beni yemeğe götürecek kişi hesabı kendi ödemeli, parası yoksa beni çağırmasın sözlerine bir gönderme de Şahan Gökbakar’dan geldi. Şahan Gökbakar’ın Buket Aydın’a yaptığı göndermeli video ortalığı karıştırdı. Buket Aydın Şahan’ı bel altı vurdu. Balkonda seviştiği günleri hatırlattı.

Şahan Gökbakar balkon videosu kiminle sevişiyordu Buket Aydın tekrar  açtı
Yayınlama: 24.01.2024
A+
A-

Magazin basını son günlerde yine hayli karışık. Bu kez gündemde Buket Aydın ve Şahan Gökbakar var. Buket Aydın daha önce verdiği bir röportajda hesabı erkek öder, beni yemeğe götüremiyorsa statü farkı vardır zaten onunla olmam diyen Buket Aydın’a sözleri sosyal medyada yayıldı. Tepki gibi bir paylaşım da Şahan Gökbakar’dan geldi. Şahab Gökbakar çektiği video ile Buket Aydın’e tiye alırken göndermeler de yaptı. Bu olay sonrası Buket Aydın’dan ağır bir cevap gedi Şahan Gökbakar’ı yıllar önce balkon görüntüleri ile bel altı vurdu.

 Berrak Tüzünataç (38), 2010 yılında evinin balkonunda Şahan Gökbakar (42) ile samimi görüntülerinin çekilip televizyonda yayınlanması üzerine Türkiye’de sorumlu bulduğu televizyon kanalı aleyhine dava açmıştı. Ancak yerel mahkeme 2013 yılında görüntülerin sokaktan çekildiği, eve zorla girilmediği gerekçesiyle hak ihlali olmadığına hükmetmişti. Türkiye’de açtığı davaların sonuçsuz kalması üzerine 2014 yılında Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) başvurmuştu. Tüzünataç’ın açtığı dava 13 yılın sonunda karara bağlandı.

Olay hızla yayılınca, Buket Aydın’a bir tepki de Şahan Gökbakar’dan gelmişti. Kadın kılığına bürünüp bariz Buket Aydın’ı taklit eden ünlü komedyenin videosu epey beğeni toplamıştı.

Şahan Gökbakar’a Buket Aydın’dan ağır bir cevap geldi.  Geçtiğimiz saatlerde Instagram hesabından bir açıklama paylaşan Buket Aydın, önce videoda yaptığı ‘erkek’ açıklamalarına kendince açıklık getirdi. Sonra da Şahan Gökbakar’ın ismini kullanmadan epey sert çıkıştı kendisine…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.