Nagehan Alçı’dan eski eş itirafı: Rasim’den neler çektim

Geçen yıl anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Nagehan Alçı, katıldığı bir programa sürpriz bir çıkış yaptı ve “Rasim’den neler çektim” şeklinde konuştu.

Nagehan Alçı’dan eski eş itirafı: Rasim’den neler çektim
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

KRT TV ekranlarında yayınlanan ‘Bakış Açısı’ programında ilginç anlar yaşandı. Programın sona erdiği sırada Ümit Zileli, uzun bir aradan sonra rahat bir program yaptığını belirterek, programın diğer konuğu Nagehan Alçı’ya teşekkür etti. Bunun üzerine Alçı, “Sen Rasim’e alışmışsın. Benle program yapınca böyle oluyor” diyerek Zileli’ye espri yaparak gülümsetti.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın eski eşi Nagehan Alçı’nın bu yorumu üzerine Zileli, “Sahiden neler çektik Rasim’den” diye karşılık verdi. Nagehan Alçı ise, “Ben de neler çektim” sözleriyle espri dolu bir diyalog sergiledi. Bu samimi ve eğlenceli sohbet, izleyiciler arasında konuşulmaya başlandı.

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile 13 yıllık evliliğini bitirdikten sonra, “Şikayet etmek istemiyorum, bana çok şey kattı ama beni yordu da. Birbirimize daha benzeyen insanlar olsaydık, hayat daha kolay olurdu” şeklinde konuşmuştu. Alçı’nın Kütahyalı’dan talep ettiği 40 milyon TL’lik tazminat ise uzun süre gündemde kalmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.