Mersin Büyükşehir meslek öğretiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halkkent MERCEK Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi’nde kuaförlük kursu ile zanaat öğrenmek isteyenlere eğitim verdi.

Mersin Büyükşehir meslek öğretiyor
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

MÜJDE DEMİR/ÖZEL HABER

Kendisi için bu kursların inanılmaz bir fırsat olduğunu vurgulayan kursiyer Emine Özdoğan, “Kursun açıldığını duyunca direkt başvurdum. İyi ki de katılmışım. Gerçekten bir ev hanımının gelip kendini geliştirebileceği güzel bir kurs. Hocalarımız sağ olsun bu konuda bize çok yardımcı oluyor. Tarak tutmayı bile bilmezken şu an fön çekebiliyoruz, makyaj konusunda yine öyle fırça tutmayı bilmezken şuan öğreniyoruz. Kendimizi daha çok geliştireceğiz ve eğitmenlerimiz bu konuda üzerine düşen her şeyi yapıyor, üzerimize çok düşüyorlar” sözlerine yer verdi. Kurslardan yararlanmak isteyen kadınlara seslenen Özdoğan, “Evde televizyonun karşısında vakit geçirmek yerine burada gelip kendimizi geliştirebiliriz. Bulunmaz bir fırsat. Teksin üzerinden başvurularını yapabilirler” diye konuştu.

Büyükşehir’in başka bir kursundan yararlanırken kuaförlük kursundan haberdar olduğunu söyleyen Burcu Aslan, “Ben uzun zamandır makyaj eğitimi almak istiyordum. Fakat dışarıda sorduğumda beş günlük eğitime çok yüksek ücret istediler. Böyle ücretsiz bir kurs olduğunu duydum, çok sevindim. Teksin Mersin’den MERCEK’e başvuru yaptım” dedi. Çok güler yüzlü bir ekipten eğitim aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Aslan, “İnanılmaz memnunum, devam etmek istiyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.