Kübra dizisi Gökhan’ın sözlüsü Merve kim oynuyor, gerçek adı ne? Kübra’daki Merve kim?

Netflix’in sevilen dizisi Kübra 18 Ocak’ta yayınlanmaya başladı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu seyirciden tam not aldı. Allah ile konuşan, gelecekten haber alan Gökhan’ın hikayesini anlatan dizide Gökhan’ın sözlüsü Merve kim merak ediliyor. Kübra’da Merve karakterine Aslıhan Alabora hayat veriyor. Peki kimdir Aslıhan Alabora, yaşı kaç?

Kübra dizisi Gökhan’ın sözlüsü Merve kim oynuyor, gerçek adı ne? Kübra’daki Merve kim?
Yayınlama: 19.01.2024
A+
A-

Uzun zamandır heyecanla ve merakla beklenen Kübra dizisi Netflix’te yayınlanmaya başladı. Kısa sürede büyük ilgi gören dizi en çok izlenenler listesine girdi. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Özellikle dizide Gökhan’ın sevgilisi Merve kim merak ediliyor. Kübra dizisinde Merve karakterine Aslıhan Alabora hayat veriyor. Daha önce Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterine hayat vermişti. Peki kimdir Kübra’nın Merve’si Aslıhan Malbora? 

 Aslıhan Malbora kimdir?

Aslıhan Malbora, 27 Mart 1995’da Afyonkarahisar’da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyonkarahisar’da tamamladı. Yükseköğrenimine devam etmek için 2012 yılında İstanbul’a giderek İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Oyunculuğa 2017 yılında yayımlanan Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep rolü ile başladı. Kalbimin Sultanı (2018) Saliha Sultan karakterini, Her Yerde Sen (2019) dizisinde Ayda, Gel Dese Aşk dizisinde Derin rollerini canlandırdı. Daha sonra, Üç Kuruş (2021) dizisinde Leyla Çaka rolünde oynadı. Son olarak ise, Darmaduman dizisinde Ece Servet karakterini canlandırdı.

Televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde rol aldı. Aile Hükûmeti (2020) adlı komedi filminde Zeynep karakterini canlandırdı.

2017 Seven Ne Yapmaz    Zeynep

2018Kalbimin Sultanı   Saliha Sultan

2018Ağlama Anne   Zeynep Fırıncıoğlu

2019Her Yerde Sen   Ayda Akman

2020Gel Dese Aşk   Derin Düdenli

2021Oluversin Gari   Derya

2021Üç Kuruş                  Leyla Çaka Tekin

2022Darmaduman   Ece Servet

ASLIHAN MALBORA HANGİ FİLMLERDE OYNADI?
2020Aile Hükümeti        Zeynep

2021 Herşeye Rağmen Melahat

2021Geçen Yaz        Ebru

2021 Etkileyici                 Leyla Demir

2023 Kübra           Merve

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.