KAYSERİ oy kullanma saatleri: Kayseri sandık açılış ve kapanış saatleri 2024

KAYSERİ ilinde seçmenler bugün sandık başında. Peki Kayseri’de oy kullanma saatleri neler? Kayseri’de seçim sandıkları kaçta açılacak, kaçta kapanacak? İşte 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Kayseri sandık açılış ve kapanış saatleri…

KAYSERİ oy kullanma saatleri: Kayseri sandık açılış ve kapanış saatleri 2024
A+
A-

Kayseri’da yaşayan seçmenler bugün yerel yöneticileri seçmek için sandık başındalar. Kayserilu seçmenler oy vermeye gitmeden önce Kayseri oy kullanma saatleri ile Kayseri’da sandıklar kaçta açılıyor? Kayseri sandıkların kapanış saati kaç? sorularının yanıtlarını arıyor. Biz de referanstürk olarak siz Kayserilu seçmenler için Kayseri oy kullanma saatlerinin detaylarını hazırladık. 

Kayseri sandık açılış saati 2024

Yüksek Seçim Kurulu-YSK, 31 Mart yerel seçimlerinde illere göre oy verme saatlerini yayınladı. Buna göre, Kayseri’da oy verme saatleri 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sabah 08.00, akşam 17.00 olarak belirlendi. YSK’nın Kayseri oy verme saati kararına göre Kayseri’da seçim sandıkları sabah 08.00’de oy verme işlemine açılmış olacak.

Kayseri sandık kapanış saati 2024

Kayseri’da yaşayan seçmenler Kayseri’da en son saat kaçta oy verilir? sorusunun da yanıtını merak ediyor. YSK seçim takvimine göre, Kayseri’da seçim sandıkları saat 17.00’de kapanacak. 

Kayseri’da sandık kapanma saati gelmesine karşın oy verme sırasında olanlar oy kullanabilecek mi?

Kayseri’da saat 17.00 olmasına karşın oy verme sırasında bekleyen seçmenler oy verme işlemini saat 17.00’yi geçmiş olsa bile gerçekleştirebilecekler. Ancak saat 17.00 itibariyle seçim merkezlerine yeni seçmen girişine izin verilmeyecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.