Galatasaray transferde harekete geçti: 51 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı

Galatasaray, Süper Lig’de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için transfer atağına geçiyor! Sarı-kırmızılı ekip 51 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Galatasaray transferde harekete geçti: 51 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı
Yayınlama: 06.05.2024
A+
A-

Galatasaray, Süper Lig’de 24. şampiyonluğa ulaşmak için transfer atağına hız kazandırıyor! Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen sarı-kırmızılılar, yaz transfer döneminde büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. İşte, detaylar…

Sarı-kırmızılılar, güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan ve Manchester United forması giyen Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane’ı kadrolarına katmak için düğmeye bastı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in İngiliz deviyle temasa geçtiği ve transfer görüşmelerine başladığı belirtiliyor.

31 yaşındaki deneyimli futbolcu, sezon içinde kulübünü eleştirmesi ve yeni bir maceraya atılacağı sinyallerini vermesi nedeniyle takımdan ayrılma ihtimaliyle gündeme gelmişti. Sarı-kırmızılı ekibin, Varane’ın sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması ve bu durumu fırsat bilerek transferi gerçekleştirmeyi planladığı öne sürülüyor.

Bu sezon 30 karşılaşmada görev alan Fransız futbolcu, 1 gol kaydetmiş ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Galatasaray’ın, Varane transferi için bugüne dek toplamda 51 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazırlandığı ifade ediliyor. Süper Lig’de rekabeti artırmak isteyen Galatasaray, Varane transferiyle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.