Demircan Kaçel kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? Demircan Kaçel dizileri hangisi?

Kuş Uçuşu 2. sezonun merak edilen isimlerinden birisi de yine Yusuf olacak. Aslı ile iş birliği yapan Yusuf için de çok farklı kapılar açılacak. Kuş Uçuşu dizisinde Yusuf karakterine yakışıklı oyuncu Demircan Kaçel hayat veriyor. Peki Demircan Kaçel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Demircan Kaçel hangi dizilerde oynadı? 

Demircan Kaçel kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? Demircan Kaçel dizileri hangisi?
Yayınlama: 14.12.2023
A+
A-

Netflix’in merakla beklenen dizisi Kuş Uçuşu 2. sezonu ile bugün saat 15.00’te başlayacak. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Kuş Uçuşu dizisinin ilgi çeken karakterlerinden biri olan Yusuf, performansı ve Aslı ile kurduğu ilişki ile ilgiyi üzerinde topluyor. Kuş Uçuşu Yusuf’a genç oyuncu Demircan Kaçel hayat veriyor.

Fragmanları bile haftalar öncesinden milyonlarca kez izlenen, Netflix’in ilk sezonu ile büyük ilgi gören ve top 10 listesine yerleşen Türk dizisi Kuş Uçuşu 2. sezonu bugün başlıyor.  Dizinin konusu yine Lale Kıran ile Aslı’nın arasındaki güç çekişmesi olacak fakat olaylar çok farklı yerlere gidecek. 

Kuş Uçuşu dizisinde Yusuf karakterine yakışıklı oyuncu Demircan Kaçel hayat veriyor. Peki Demircan Kaçel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Demircan Kaçel hangi dizilerde oynadı? 

Demircan Kaçel kimdir?

Demircan Kaçel, 13 Eylül 1999 yılında dünyaya gelmiştir.  Liseyi Işılay Saygın Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde okumuştur. Folkart Academy’de oyunculuk eğitimi almıştır. 2019 yılında TRT 1 Dizisi olan Tek Yürek isimli dizide oynadı. 2020’de Cyrano De Bergerac (Christian) adlı tiyatro oyununda sahne aldı. 2021’de Mavera dizisinde oynadı. Aynı yıl Yalancılar Ve Mumları dizisinde Metin karakterine hayat verdi.2022’den itibaren ise Kanal D dizisi olan Üç Kız Kardeş dizisinde Mesut karakterine hayat vermektedir. Genç oyuncu ‘İcon Talent’ menajerlik bünyesinde yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir. Başak burcundan olan Demircan Kaçel hayvanları çok sevmektedir ve müzikle arası oldukça iyidir. Gitar çalmayı sevmektedir. Instagram’da demircankacell ismiyle paylaşımlarına devam eden oyuncunun mu mecrada 22.8K takipçi sayısı bulunmaktadır. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.