ALTNY kaç lot verir?

Altınay Savunma-ALTNY halka arz talep toplama günleri başladı. 10 Mayıs 2024 saat 17.00’ye kadar devam edecek olan Altınay Savunma halka arzına katılmak isteyen yatırımcıların gündemindeki soru ‘ALTNY kaç lot verir?’ T1-T2 bakiyelerin kullanılamadığı Altınay halka arzında ALTNY kaç lot verir? sorusunun yanıtını nakit ödeme yapmak zorunda olan halka arz yatırımcıları için önemli. Biz de siz merak eden yatırımcılar için ALTNY kaç lot verir? sorununun yanıtlarını hesapladık. İşte yanıtı…

ALTNY kaç lot verir?
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Altınay Savunma-ALTNY halka arzında talep toplama günleri bugün (8 Mayıs) başladı. 10 Mayıs saat 17.00’ye kadar devam edecek olan Altınay Savunma halka arzında yatırımcılar için bugün en önemli soru ALTNY kaç lot verir? sorusu. ALTNY halka arza katılmak isteyen yatırımcılar nakit kaynak bulmak ve ALTNY halka arzından maksimum lot sayısıyla çıkmak için ALTNY kaç lot verir? sorusunun yanıtını bulmak istiyor. Biz de siz yatırımcılar için Altınay Savunma İzahnamesi’ni inceledik ve ALTNY kaç lot verir? sorusunun tahmini yanıtlarını bulmak için gerekli bilgilere ulaştık. Geçmiş halka arzlara katılım sayılarını da sizler için derleyerek ALTNY kaç lot verir? sorunun en iyi tahminini hesapladık. İşte ALTNY kaç lot verir? sorusunun yanıtı…

ALTNY kaç lot verir?

ALTNY halka arz sürecinde bireysel yatırımcılar için toplam 40 milyon 588 bin 236 lot dağıtımının yapılması bekleniyor. Altınay halka arza genel katılım rakamının ortalama 3 milyon kişi olması durumunda ALTNY halka arzında kişi başı düşen lot sayısının 13-14 olması bekleniyor. ALTNY halka arza katılım 3,5 milyon kişiye ulaşırsa ALTNY halka arz kişi başı 11-12 lot verebilir. 

Geçmiş halk arzlara kaç kişi katıldı?

Altınay Savunma-ALTNY kaç lot verir? sorusunun kesin yanıtı halka arz talep toplamaya gelecek ilgiye göre değişecektir. Bir öngörü olması adına, yakın tarihte gerçekleşen en son halka arzlara katılan bireysel yatırımcı sayıları şöyle:

– Limak Çimento halka arzına 3 milyon 243 bin 525 kişi

– Alves Kablo halka arzına 2 milyon 870 bin 401 kişi

– Mogan Enerji halka arzına 3 milyon 502 bin 171 kişi

– Odine Teknoloji halka arzına 3 milyon 198 bin 260 kişi

– IC Enterra halka arzına 3 milyon 586 bin 255 kişi

– Rönesans Gayrimenkul halka arzına 2 milyon 454 bin 093

Altınay-ALTNY halka arzına katılacak yatırımcılara ÇOK ÖNEMLİ bir uyarı!

Halka arzda hangi şirketin kişi başı kaç lot vereceğinin halka arz sonuçları açıklanmadan kesin bir yanıtı olmaz. Halka arzlarda yatırımcı başına düşecek lot sayısı genel hesaplamalarla yapılır ve sapmalar yaşanabilir. Bu durum Rönesans Gayrimenkul halka arzı için de geçerlidir. ALTNY halka arz 13-14 yada 11-12 lot verir hesabı yaklaşık bir değerdir, kesinlik içermez ve bir yatırım tavsiye değildir!

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.