Günlük burç yorumları 12 Eylül 2023 Salı | Küçük türbülanslara hazır olun

Günlük burç yorumları 12 Eylül 2023 detayları sizler için burada. 12 Eylül Salı günü yani bugün Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzündeki gezegenler ne mesaj gönderiyor, günün uyarıları neler? Yanıtlar 12 Eylül günlük burç yorumlarında…

Günlük burç yorumları 12 Eylül 2023 Salı | Küçük türbülanslara hazır olun
Yayınlama: 12.09.2023
A+
A-

12 Eylül 2023 Salı günlük burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bugünkü küçük türbülansların sizi alt etmesine izin vermeyin. Bugün aşk hayatınızda yaşayacağınız sorunlar geçici büyük kararlar almayın. Evde oturup neyin yanlış gittiğini sorgulamak yerine, enerjinizi size iyi gelen şeylere harcayın. 

İşte 12 Eylül günlük burç yorumları…

Koç günlük burç yorumu

Aşk ve romantizm cephesinde işler sizin için tam olarak istediğiniz şekilde sonuçlanmadı. Bu, birisiyle bağlantı kurma fikrinden vazgeçip evde somurtarak uzanmanız gerektiği anlamına mı geliyor? Bunun cevabını biliyorsun! İşe yaramayan şeylerden şikayet etmek veya belirli bir kişiye takılıp kalmak yerine, enerjinizi kendiniz için hayal ettiğiniz türden bir ortaklığa yönlendirin. Daha sonra, istediğiniz şeyin zaten size ait olduğunu bilerek yaşamınızı sürdürün. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: mucizelerin enerji alanına adım atıyorsunuz!

Boğa günlük burç yorumu

Enerjinizi size neşe getiren şeye harcıyorsunuz, yaratıcı potansiyelinizi keşfediyorsunuz ve başkalarına da aynısını yapmaları için ilham veriyorsunuz. Bu nedenle, eğer varsa, küçük türbülansın sizi alt etmesine izin vermeyin. Evren tarafından tam olarak desteklendiğinizi bilerek, yüzünüzde bir gülümseme ve kalbinizde bir şarkı ile yaşam boyunca ilerleyin. Romantik ilişkiler söz konusu olduğunda samimi olun. Arzularınızı ifade edin ve ihtiyaçlarınızın karşılanmasını isteyin. Bir süredir birbirinizi görüyorsanız, bu ay bağlılığa yönelik bir adım atmak gündeme gelebilir.

İkizler günlük burç yorumu

Bir karar vermekte zorlanıyorsanız, yön bulmakta zorlanıyorsanız, durun ve kalbinize geri dönün. İç pusulanız her zaman ileriye giden yolu bilir, İkizler ve iç pusulanız günlerde takip etmek istediğiniz şeydir. Hem kişisel hem de profesyonel ilişkileriniz söz konusu olduğunda dürüstlüğü uygulayın. İnsanlara nasıl hissettiğinizi ve onlardan ne beklediğinizi, gerçeği abartmadan anlatın. Etrafınızdakileri memnun etmek için ihtiyaçlarınızı feda etmek, sizi yalnızca kızgınlığın tavşan deliğine sürükleyecektir.

Yengeç günlük burç yorumu

Peki ya işler geçmişte hayal ettiğiniz gibi gitmediyse? Peki ya başarısızlıkla ve reddedilmeyle tekrar tekrar karşılaşırsanız? Duygularınızın geçersiz olduğunu söylemiyoruz Yengeç. Kara bulutların ötesinde sizi bekleyen gökkuşağını hatırlatıyoruz sadece. O halde hayata cesur bir yürekle gelin. Kendinizi yeni bağlantılara açın; Kendinizi aşk fikrine açın. Deneyiminize dahil etmek istediğiniz ortaklık türü için bir niyet belirleyin; çoklu evrendeki her molekülün sizi arzu ettiğiniz hedefe yaklaştırmak için komplo kurduğunu göreceksiniz.

Aslan günlük burç yorumu

Şu anda bulunduğunuz yere ve buradan nereye gideceğinize olan şükranınızı ifade ederken, geriye dönüp hayatınızın gidişatına bakıyorsunuz. Her ne kadar her zaman hoş olmasa da geçmiş deneyimlerinizin size öğretecek önemli dersler olduğunu anlıyorsunuz. Tünelin sonundaki ışık gerçek, güzel ve doğru yolda olduğunuzu bir kez daha gösteriyor. Mesleki meseleler söz konusu olduğunda sizden ‘güven’i süper gücünüz haline getirmeniz isteniyor. Zaten başkalarının kalbini kazanmış gibi her odaya girmek. *İşte bu* işin sırrı, güzelim. İşleri kendi şartlarınıza göre gerçekleştirmenin sırrı budur.

Başak günlük burç yorumu

Hepsini yapmaya çalışıyorsun Başak. Önünüze çıkan her şeye, hatta bazılarına evet demeye çalışıyorsunuz. Ancak olay şu: Tek seferde halledebileceğiniz çok şey var. Koşuşturmayı yüceltmek yerine, hamster çarkından şık bir şekilde atlayın ve ruhunuzun gelişimiyle gerçekten uyumlu projeler seçin. İyi tarafı, fikirleri ve ilhamı kanalize etme yeteneğinizin arttığını göreceksiniz. Farklı olmaktan, kendinizi cesurca ifade etmekten veya statükoya meydan okumaktan korkmayın.

Terazi günlük burç yorumu

Yaşamlarımızda olayların nasıl gerçekleşmesini istediğimiz konusunda katı fikirlerimiz olduğunda, tezahür sürecini engelleriz. Terazi, bu senin durumunda da doğru olabilir mi? Sizin için anlamı olmayan şeylere odaklanarak ilerlemenizi gizlice sabote mi ediyorsunuz? Sadece bugün için nefes alın, geri çekilin ve bırakın evren büyüsünü gerçekleştirsin. Hayatınızda zahmetsizce ilerlerken dualarınızı şükran ve zarafetle aşılayın. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Mucizelerin kuantum alanına adım atmaya hazırsınız!

Akrep günlük burç yorumu

Akrep, hayatının kontrolünü eline alıyorsun. Hikayenize cesurca ve pişmanlık duymadan sahip çıkıyorsunuz. Hem inişlerin hem de çıkışların bugün bulunduğunuz noktaya gelmenize yardımcı olduğunu anlıyorsunuz ve öğrendiğiniz dersler için minnettarsınız. Dahası, güven yayıyorsunuz ve dünyada kendinizin en somutlaşmış versiyonu olarak görünüyorsunuz. Bazılarınız, içinden geçmekte olduğunuz içsel dönüşüm göz önüne alındığında, iş cephesinde bir paradigma değişimine tanık oluyor olabilirsiniz. Merak ediyorsanız söyleyeyim: o liderlik pozisyonuna hazırsınız. Daha büyük ayakkabılara adım atmaya hazırsınız. Kahvaltıda şeytanlarını ye, dostum.

Yay günlük burç yorumu

Peki kendini sevmek senin için gerçekte ne anlama geliyor? Her gün, her ay kendinize nasıl görünürsünüz? İçsel çatışmanın farkına vararak başlayın. Kim olduğunuz ile hayatta kalabilmek için kim olmanız gerektiğini düşündüğünüz arasındaki çatışma. Ve sonra ‘yapılması gerekenleri’ ve ‘zorunlulukları’ bir kenara bırakırken, kabul armağanını masaya getirin. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Her durumda en özgün benliğiniz olarak ortaya çıkmak, bir süredir aradığınız o ilahi ruh eşi bağlantısını tezahür ettirmenin sırrıdır. 

Oğlak günlük burç yorumu

Bakın, Oğlak burcu! Sizin için büyük bir atılım anı kapıda. Sizi abartmak gibi olmasın ama şu anda olup bitenler tarihe geçecek bir dönüm noktası gibi geliyor. Bugün bulunduğunuz yere gelmenizi sağlayan hem iniş hem de çıkışlara şükranlarınızı ifade ederken, her şeyi kabul edin, vahşi olan. Sadece bir hatırlatma: Herkes zaferlerinizi sizinle birlikte kutlamayacak ve bunda bir sorun yok. Halkının kim olduğunu zaten biliyorsun, güzelim.

Kova günlük burç yorumu

İşte bugün Kova burcuna biraz heyecan göstermenin birkaç yolu: 1. En sevdiğiniz malzemeleri kullanarak bir ziyafet hazırlayın. Sanki bir meditasyon eylemiymiş gibi yemeklerin tadını çıkarın. 2. Sanat yapın. Müzik yap. Ortalığı birbirine katmak. 3. Tercihen henüz keşfetmediğiniz bir dans atölyesine veya yoga seansına kaydolun! 4. Terapistinizle randevu alın! 4. Size ilham veren bir müzeyi veya sanat galerisini ziyaret edin. 5. Manzaralı bir yerde en sevdiğiniz kitabı okuyun veya kalbinizi günlüğe kaydedin. 6. En iyi arkadaşınızla, sevgilinizle veya tüylü kedigillerle kaliteli zaman geçirin. 6. Kendinize, büyüdüğünüz tüm yolları takdir eden bir aşk notu yazın. İçimizden bir ses, kendinizle olan ilişkinizin önümüzdeki aylarda değişeceğini söylüyor, güzelim!

Balık günlük burç yorumu

Kendinize rahatsız edici sorular sormalısınız. Neden sürekli olarak belirli türdeki insanları hayatınıza çektiğinizi tekrar tekrar gözden geçirmelisiniz. İşte bir fincan hakikat çayı Balık: müsait olmamak bir tuhaflık *değildir*. Dolayısıyla, eğer açıkça ulaşılamayan veya ihtiyaçlarınıza saygısız davranan birine takıntılıysanız, geri çekilin, durumu yeniden değerlendirin ve enerjinizi kendinize yönlendirin. Bir yandan not olarak, en sevdiğiniz kişisel bakım ritüeliniz nedir? İçimizden bir ses spa seansına katılmanın sizi bu korkudan kurtaracağını söylüyor!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.