Yasak Elma’nın yıldızı Kızıl Goncalar’a transfer oldu Bir Yasak Elma yıldızı daha Kızıl Goncalar’da

“Kızıl Goncalar” dizisi pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olmaya devam ediyor. Melisa Doğu, 6 sezon Asuman karakterini canlandırdığı Yasak Elma dizisinden ayrılarak “Kızıl Goncalar”ın kadrosuna dahil oldu. Bu transfer, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Yasak Elma’nın yıldızı Kızıl Goncalar’a transfer oldu Bir Yasak Elma yıldızı daha Kızıl Goncalar’da
Yayınlama: 05.03.2024
A+
A-

Gold Film’in en önemli işlerinden biri olan “Kızıl Goncalar” dizisi, başarılı bir yönetmen ve senarist ikilisine sahip. Ömür Atay’ın kamera arkasında, Necati Şahin’in ise kaleminden çıkan dizinin oyuncu kadrosu, Melisa Doğu gibi bir ismi bünyesine kattı. Bu transfer, diziseverleri sevindirdi.

Melisa Doğu, 6 sezon Yasak Elma dizisinde Asuman karakteriyle izleyiciyle buluştu. Son projesi “Kopuk” dizisinden sonra, “Kızıl Goncalar” dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Bu transfer, dizinin takipçilerini şaşırttı

Melisa Doğu, “Kızıl Goncalar” dizisinde “Ayza” adlı bir rolü üstlenecek. Ayza, hikâyede bir tarikat üyesi olarak karşımıza çıkacak. Ayza’nın oğlu Affan da dizinin yeni karakterlerinden biri olacak. Affan’ı kimin canlandıracağı ise yakında açıklanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.