Yabani dizisi Cesur kim oynuyor, adı ne? Yabani’deki Cesur’u oynayan gerçek adı nedir?

FOX ekranlarının en çok izlenen yeni sezon dizisi Yabani bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin konusu kadar genç oyuncu kadrosu da ilgiyle takip ediliyor. Özellikle dizide Cesur karakterine hayat veren oyuncu merak ediliyor. Asi, deli dolu halleri ile sempatik ve gözü kara bir karakter olan Cesur’a Sezer Arıcay hayat veriyor.

Yabani dizisi Cesur kim oynuyor, adı ne? Yabani’deki Cesur’u oynayan gerçek adı nedir?
Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

FOX’un büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Yabani dün akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek. Ssoyal medyada büyük ilgi toplayan dizinini konusu kadar oyuncu kadrosu da merak edildi. Köklü bir aileden kaçırılıp sokakta yaşam mücadelesi ile başlayan bir hayatın malikaneye uzanmasını konu alan Yabani dizisi oyuncuları kimler? Yabani dizisi Cesur kim oynuyor? Gerçek adı nedir? Sezer Arıcay kimdir, kaç yaşında? 

 İstanbul doğumlu Sezer Arıçay, 21 Ekim 1991 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. Sezer Arıçay, 1.78 cm boyunda ve 75 kg ağırlığındadır.

Sezer Arıcay’ın Rol Aldığı Yapımlar

Beyaz Karanfil (TV Dizisi 2014)
Pis Yedili (Furkan Arıcı, 2011-2013)
Yerden Yüksek (2010)
Son Parti (Savaş, 2020) 

Yabani dizisi oyuncuları

Dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi Bilgiç yer alırken dizide ayrıca; Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler de rol alıyor.

 Yabani dizisi oyuncuları

Kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermiş olan Yaman, çocukken yollarının kesiştiği Cesur, Asi ve Umut’la kendine bir aile kurmuştur. Neden ve nasıl sokağa düştüklerinden bihaber olan bu dört genç, çocukluk travmalarını geride bırakıp birbirlerine tutunmayı seçmişlerdir. Yaşadıkları zor hayat koşullarına rağmen mutludurlar. Tek dertleri Umut’un tedavisidir. Yaman kağıt toplamaya çıktığı rutin bir günün sonunda Rüya ve Alaz’la karşılaşır ve kendini tuhaf bir yolculuğun içinde bulur. Bu iki şımarık gence yardım etmek üzere girdiği bu küçük maceranın onu kayıp çocukluğuna kadar götüreceğinden habersizdir henüz…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.