TürkTraktör’ün Premium Markası Case IH yeni modellerini Konya Tarım Fuarı’nda sergiliyor

Türkiye’nin tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör’ün premium markası Case IH, 20. Konya Tarım Fuarı’nda Faz 5 emisyon seviyesine sahip yeni traktörleri, Tarımsal Ekipmanları ve Hassas Tarım Ürünlerini Türk çiftçisiyle buluşturuyor.

TürkTraktör’ün Premium Markası Case IH yeni modellerini Konya Tarım Fuarı’nda sergiliyor
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

TürkTraktör Ticari İş Lideri Ahmet Canbeyli, premium özellikleriyle pazarda en çok tercih edilen ikinci marka olan Case IH’in en yeni ürünlerini sergilemenin heyecanı içerisinde olduklarını belirtti. Canbeyli, “Case IH’in Faz 5 emisyon seviyesindeki en yeni modelleri Optum 340 CVX, JXE Multi, Yeni Farmall C AD2 ve Farmall A AD4’ün lansmanını Konya’da gerçekleştiriyoruz. Traktörlerimizin yanı sıra fuar alanında sergilediğimiz Case IH Büyük Balya Makinesi, RB 465 RF Değişken Odalı Silindirik Balya Makinesi ve RedPro Toprak İşleme Makineleri gibi verimli ve çevreci ekipmanlarımız da çiftçilerimizin emeklerinin karşılığını almasında en büyük yardımcıları olacak” dedi.

İndirim, Hediye Çeki ve Uygun Faiz Kampanyası

TürkTraktör, Konya Tarım Fuarı kapsamında Mart ayına özel kampanyalar sunuyor. Mart ayı boyunca Case IH Vestrum, Maxxum, Puma ve Optum serisi ithal traktör satın alanlara 100.000 TL değerinde Setur hediye çeki veriliyor.

Mart ayında yerli traktör alımı gerçekleştiren müşterilere, Case IH’in tüm yerli ekipmanlarında 20.000 TL indirim uygulanıyor.

TürkTraktör Finans kampanyası kapsamında, sıfır Case IH traktör alımlarında geçerli olmak üzere 3 milyon TL’ye varan kredilerde uygun faiz oranları ve 5 yıla kadar vade seçenekleri de Mart ayı boyunca sunuluyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.