TEKİRDAĞ oy kullanma saatleri: Tekirdağ sandık açılış ve kapanış saatleri 2024

TEKİRDAĞ ilinde seçmenler bugün sandık başında. Peki Tekirdağ oy kullanma saatleri neler? Tekirdağ’da seçim sandıkları kaçta açılacak, kaçta kapanacak? İşte 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Tekirdağ sandık açılış ve kapanış saatleri…

TEKİRDAĞ oy kullanma saatleri: Tekirdağ sandık açılış ve kapanış saatleri 2024
A+
A-

Tekirdağ’da yaşayan seçmenler bugün yerel yöneticileri seçmek için sandık başındalar. Tekirdağlu seçmenler oy vermeye gitmeden önce Tekirdağ oy kullanma saatleri ile Tekirdağ’da sandıklar kaçta açılıyor? Tekirdağ sandıkların kapanış saati kaç? sorularının yanıtlarını arıyor. Biz de referanstürk olarak siz Tekirdağlu seçmenler için Tekirdağ oy kullanma saatlerinin detaylarını hazırladık. 

Tekirdağ sandık açılış saati 2024

Yüksek Seçim Kurulu-YSK, 31 Mart yerel seçimlerinde illere göre oy verme saatlerini yayınladı. Buna göre, Tekirdağ’da oy verme saatleri 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sabah 08.00, akşam 17.00 olarak belirlendi. YSK’nın Tekirdağ oy verme saati kararına göre Tekirdağ’da seçim sandıkları sabah 08.00’de oy verme işlemine açılmış olacak.

Tekirdağ sandık kapanış saati 2024

Tekirdağ’da yaşayan seçmenler Tekirdağ’da en son saat kaçta oy verilir? sorusunun da yanıtını merak ediyor. YSK seçim takvimine göre, Tekirdağ’da seçim sandıkları saat 17.00’de kapanacak. 

Tekirdağ’da sandık kapanma saati gelmesine karşın oy verme sırasında olanlar oy kullanabilecek mi?

Tekirdağ’da saat 17.00 olmasına karşın oy verme sırasında bekleyen seçmenler oy verme işlemini saat 17.00’yi geçmiş olsa bile gerçekleştirebilecekler. Ancak saat 17.00 itibariyle seçim merkezlerine yeni seçmen girişine izin verilmeyecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.