Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosu isimleri tam liste- Taş Kağıt Makas oyuncuları gerçek adı

Taş Kağıt Makas bu akşam 1. bölümü ile ekran macerasına başlıyor. Dizinin konusu gecekondu mahallesinde masum bir hayat yaşayan Umut’un düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı. Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosunda ise Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi var. İşte Taş Kağıt Makas oyuncuları gerçek adı

Taş Kağıt Makas dizisi oyuncu kadrosu isimleri tam liste- Taş Kağıt Makas oyuncuları gerçek adı
Yayınlama: 28.02.2024
A+
A-

Kanal D’nin yeni dizisi Taş, Kağıt, Makas bu akşam 1. bölümü ile başlıyor. Fragmanları ile büyük ilgi çeken dizinin konusu ve oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Taş, Kağıt, Makas dizisi Kore yapımı, Remember: War Of The Son adlı diziden uyarlama yani orjinal bir senaryo değil. Peki dizinin konusu nedir, ne anlatıyor?

Büyük bir merak ve heyecanla beklenen dizi Taş Kağıt Makas bu akşam 1. bölümü ile ekran macerasına başlıyor. Fragmanları günler öncesinden yayınlanmaya başlayan dizinin konusu oyuncu kadrosu da arama motolarından araştırılıyor. Dizi hakkında en merak edilen soru ise Taş Kağıt Makas dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlama sorusu oldu. Hemen söyleyelim Taş Kağıt Makas dizisi Kore dizisi olan Remember: War Of The Son adlı diziden birebir uyarlama. Dizinin konusu gecekondu mahallesinde masum bir hayat yaşayan Umut’un düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı. Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosunda ise kin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi’nin yer aldığı Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor

Taş Kağıt Makas uyarlama mı?

Taş Kağıt Makas Hayatın Oyunu dizisi Kore yapımı, Remember: War Of The Son’dan uyarlandı.

Taş Kağıt Makas dizisi nerede çekiliyor?

Taş Kağıt Makas dizisi İstanbul’da çekiliyor. İlk tanıtımdan yola çıkarak çekimlerin İstanbul’un Beşiktaş ve Galata ilçelerinde yapıldığını söylemek mümkün.

Taş Kağıt Makas oyuncuları kim?

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen’in oyuncu kadrosunda bulunduğu Taş Kağıt Makas dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Taş Kağıt Makas dizisinin konusu ne?

Ekin Koç’un hipertimezi hastalığına (hipertimezi:sıradışı hafıza yeteneği) sahip olan Umut karakterine hayat vereceği dizide; Serra Arıtürk ‘Alev’, Ozan Güven ‘Harun’, Burak Yörük ise ‘Fecir’ karakteri ile ekrana gelecek. 

Alev’in (Serra Arıtürk) büyük kararlılığı, Harun’un (Ozan Güven) parlak zekasının yanında içerisinde bulunduğu derin yapı ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir’in (Burak Yörük) güç savaşları arasında geçen hikayenin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan otururken, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor. 

Hatırlamak ile unutmak arasındaki dengeyi adaletin terazisinde tartan Taş Kağıt Makas‘ın oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Burak Yörük’ün yanı sıra; Hande Ataizi, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi birbirinden güçlü ve renkli isimler yer alıyor.

Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.

Kanal D’nin MF Yapım imzalı iddialı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, bu akşam ilk kez ekrana gelecek.

Hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de çok konuşulan dizide Ekin Koç, hipertemizi (sıra dışı hafıza yeteneği) hastası olan Umut karakterine hayat veriyor. 

Bir Umut serüveni

Umut karakterini olağanüstü bir mücadelenin beklediğine değinen Ekin Koç “Umut, geçmişte yaşadığı trajik bir kazayla ve ona olağanüstü hafıza yeteneğini veren “hipertimezi” hastalığıyla gerçekten sıra dışı bir karakter. Her şeye rağmen kazadan onunla beraber sağ çıkan babasıyla yıllardır mutlu bir hayat kurmayı başarmış, geleceğe umutla bakan bir genç. Fakat yaşayacakları sarsıcı bir hadiseyle beraber Umut, hem hafızasını hem de zekasını ve sebatını son sınırlarına kadar kullanıp, olağanüstü bir mücadele içine girecek. Biz de hep beraber bu serüvene ortak olacağız.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.