Ömer dizisi Nilüfer kim oynuyor, gerçek adı nedir? Ömer dizisindeki Nilüfer kim?

Star TV’nin Shitsell dizisi uyarlaması olan Ömer, bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yeni sezonda yeni karakterlerden biri de Vicdan’ın kızı Nilüfer oldu. Mahalleye yeni taşınan Nilüfer karakterine genç oyuncu Damla Makar hayat veriyor. Peki Damla Makar kimdir, kaç yaşında, dizileri hangisi?

Ömer dizisi Nilüfer kim oynuyor, gerçek adı nedir? Ömer dizisindeki Nilüfer kim?
Yayınlama: 25.09.2023
A+
A-

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer bu akşam yeni sezonun 2. bölümü ile ekrna gelecek. Yeni sezonda kadrosuna yeni isimler katan Ömer dizisinde en dikkat çeken karakterlerden biri de Nilüfer oldu. Vicdan’ın kızı Nilüfer karakterine ise genç oyuncu Damla Makar hayat veriyor. Peki kimdir Damla Makar, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı? 

Damla Makar kimdir?

 Tiyatro ve dizi oyuncusu Damla Makar, 1996 İstanbul doğumlu. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirdikten (2020) sonra Aleksander Zelwerowicz Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı.

Öğrencilik yıllarında Ankara’daki tiyatrolarda oynamış, ayrıca Avrupa’nın çeşitli kentlerinde tiyatro sahnelerine çıkmış olan Damla Makar, ilk dizi deneyimi olarak 2021’de Seni Çok Bekledim dizisinde, ardından Üç Kuruş dizisinde rol aldı. Ömer dizisinin 2.sezonunda kadroya dahil olan Makar, mahalleye dönüşü ortalığı karıştıracak olan şarkıcı Vicdan’ın kızı Nilüfer’i canlandıracak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.