Nez Demir eski estetiksiz hali nasıl? Nez Demir nasıl zengin oldu Dilan Polat detayı

Nez Demir eski, estetiksiz hali nasıldı sorusu yeniden gündem oldu. Dilan Polat ve kocası Engin Polat’ın mallarına el konulmasının ardından Nez Demir’in de mallarına el konuldu, göz yaşları içinde isyan etti. Oyuncu ve youtuber olan Nez Demir 36 yaşında. Özel bir bankada çalışan Nez Demir zamanla çok zengin oldu, oyuncu oldu. Peki esli hali nasıldı

Nez Demir eski estetiksiz hali nasıl? Nez Demir nasıl zengin oldu Dilan Polat detayı
Yayınlama: 23.10.2023
A+
A-

İlk olarak özel bir bankada çalışan, daha sonra Allah’ın ‘Dilan Polat gibi ‘yürü ya kulum’ dediği isimlerden biri olan Nez Demir’in de tüm mal varlığına el konuldu. Kısa sürede zengin olan, yaptırdığı estetikler ile bambaşka biri olan Nez Demir’in hayatı merak konusu oldu. Dilan Polat’ın eski ortağı ve arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in de tüm malvarlığına el konuldu. Nez Demir, sosyal medyada gözyaşlarına boğuldu.

Ağlayarak isyan etti

Fenomen sosyal medyada açıklama yaparak şunları söyledi: “Arkadaş kurbanıyım. Yeni şirketlerimin ismi geçen şirketlerle ilişkisi yok, 3 yıl önce olan ortaklıkta da bir sıkıntı yok. Devlet de diyor ki inceleyene kadar tedbirimi bir koyayım. Peki benim buradaki mağduriyetim ne olacak? Servetim yok, el koyulacak bir şeyim yok, böyle şeylerin içinde olmak bile onur kırıcı benim için.”

“Ben bu incelemenin herkesten daha çok hızlı sonuçlandırılmasını istiyorum. Bana tedbir geldi 40 yıllık esnaf babama geldi, ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum… Bütün yetkililere rica ediyorum, beni gözaltına da alabilirler, ifadeye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen.”

İşte Nez Demir’in değişimi

Nez Demir kimdir?

Oyuncu, Viner Youtuber. 1987 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Rizelidir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezun oldu. Aynı zamanda İşletme Bölümü 2. Sınıf öğrencisidir. Ailesine çok düşkün olan Nez Demir ayrıca çok iyi yemek yapmaktadır. Karadenizli olduğu için akşam bir tur horon dönmeden, bir demlik çay içmeden uyuyamadığını dile getirmiştir.

Özel bir bankada çalışan Nez Demir, çok gezdiğini, farklı ülkelere gittiğini, yine fırsat buldukça gezmeye devam ettiğini belirtmiştir. 8 sene voleybol oynamış, uzun yıllar ise rafting yapmıştır.

İlk olarak İnstagram üzerinden videolar çekerek paylaşımlar yapmaya başlamıştır. Zaman içerisinde takipçilerin birbirini etiketlemeleri sonucunda sayfası büyümüştür. Daha sonra vine videoları çekmiş kısa sürede ciddi takipçi sayısına ulaşmayı başarmıştır. Vine ile 2013 yılında tanıştı. Böylece Türkiye’de ilk Vine kullanan isimler arasında yer aldı.

Birçok ünlü markadan reklam filmi teklifleri almıştır. Ancak uzun senelerini verdiği için kısa süreli işler ile çabalarını riske atmaktan korkmuş ve gelen teklifleri reddetmiştir. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Nez Demir, oyunculuğa 2018’de Facia Üçlü adlı filmde başladı, 2019’da vizyona giren O İş Bende ve Malazgirt 1071 filmlerinde de yer aldı.

Filmleri
Malazgirt 1071 (Aka Hatun, 2021)

O İş Bende (2019)

Facia Üçlü (2018)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.