Lakers, Lebron James’e servet ödemeye hazırlanıyor! Oğlunu da draft edecek

NBA takımlarından Los Angeles Lakers, yıldız basketbolcu LeBron James ile 164 milyon dolarlık maksimum ücret üzerinden 3 yıl daha sözleşme yapmayı planlıyor. Ayrıca, Lakers’ın LeBron’un oğlu Bronny James’i 2024 NBA Draft’ında draft etme düşüncesi bulunuyor.

Lakers, Lebron James’e servet ödemeye hazırlanıyor! Oğlunu da draft edecek
Yayınlama: 01.05.2024
A+
A-

Los Angeles Lakers, yıldız oyuncusu LeBron James’in kontratını maksimum sözleşmeyle 3 sene daha uzatmayı ve bu yaz LeBron’un oğlu Bronny James’i draft etmeyi planlıyor.

The Athletic’in haberine göre Lakers, LeBron’un uzun zamandır oğluyla birlikte oynama arzusunu gerçekleştirmek için Haziran ayındaki 2024 NBA Draft’ında Bronny James’i seçmeyi düşünüyor. LeBron daha önce 2022’de The Athletic’e “Son yılımı oğlumla oynayacağım” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Ayrıca The Athletic, Lakers’ın 40 yaşındaki LeBron’u tutmaya istekli olduğunu ve kontratını üç yıllığına 164 milyon dolarlık maksimum sözleşmeyle uzatmayı planladığını bildirdi.

Bronny James, lise eğitimini Sierra Canyon’da tamamladıktan sonra 2023 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi’ne gitmişti. Temmuz 2023’te antrenman sırasında kalp krizi geçiren Bronny, bir süre sonra parkelere geri dönmüş ve sezonu tamamlamıştı. Bu ayın başında ise 2024 NBA Draftına katılacağını duyurmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.