Boğa burcu özellikleri | Boğa kişilik özellikleri, aşk uyumu ve daha fazlası

Boğa burcu özelliklerinin en geniş anlatımı burada. Boğa burcunun kişilik özellikleri ve diğer burçlarla uyumu ile Boğa burcu nasıl bir burçtur, Boğa burcu sadık mı, Boğa burcu cinsellik uyumu ve daha fazlası burada. İşte Boğa burcu hakkında bilmeniz gereken her şey…

Boğa burcu özellikleri | Boğa kişilik özellikleri, aşk uyumu ve daha fazlası
Yayınlama: 16.09.2023
A+
A-

Oturaklı ama eğlenceyi sever ; hoşgörülü ama güvenilir! Tahmin ettiniz: Boğa. Zodyakın ikinci burcu olan Boğa baharın ortasına denk gelir; tarihleri ​19 Nisan ile 20 Mayıs arasındadır.

Boğa burcuysanız Cem Yılmaz, Demet Evgar, Özcan Deniz, Nükhet Duru, Adele hatta merhum Kraliçe Elizabeth gibi ünlüleri kendi türünüz arasında sayabilirsiniz.

Öncü ateş burcu Koç, zodyakın ilham kıvılcımı olarak hizmet ederken, bir sonraki sırada yer alan Boğa, gayretli çabalarıyla hayalleri gerçeğe dönüştürmek için sabit dünyevi becerilerini kullanır. Doğası gereği çalışkan ve sanatsal olan Boğa, hem yaratıcılığı hem de hoşgörüsüyle tanınır. Bir savaşçı değil, bir aşık, bir Boğa’yı öfkeye sevk etmek kolay değildir. Boğa’lıların tatlı doğaları ve dengeli, rahat mizaçları nedeniyle takdir edilmelerinin nedeni budur. 

Boğa burcuyla kavga ederken iki kere düşünün

Ancak bir Boğa burcuyla kavga ederseniz, onların çok inatçı olduklarını bilin. Dayanıklı ve sağlamdırlar, geri adım atacak biri değildirler. Boğa burçları değişimden hoşlanmadığı için, eğer onların rutinini bozmayı planlıyorsanız (ya da onları sıcak, rahat yataklarından uyandırmayı deneyin) kendinizi kuşatın. Konfor ve istikrar isterler.

İşte hayatlarının farklı alanlarındaki Boğalar hakkında bilmeniz gerekenler.  

Boğa burcu kişilik özellikleri

– Hedonistik
– Dünyevi
– Şehvetli
– Nazik
– İnatçı
– Sanatsal
– Rahat

Boğa iş ve kariyer hayatında nasıldır?

Sabit toprak burcu olması Boğa burcunu çalışkan yapar. Bununla birlikte, Boğa’nın çok çalıştığı kadar akıllı da çalıştığı biliniyor. Bitiş çizgisinin diğer tarafında ödülü görebildikleri sürece çaba göstereceklerdir. Bu onlara devam etme motivasyonunu verir. 

Kariyer seçimleri söz konusu olduğunda Boğa, bağımsızlığa ve kendini ifade etmeye izin veren girişimlere yönelecektir. Sanatsallığı ve yaratıcılığı da denetleyen Venüs gezegeni tarafından yönetilen Boğa burcu, işleriyle gurur duymayı sever. 

Boğa burçları tembel olma ününe sahip olsa da bu sıfat pek doğru değil. Tembellik konusundaki şöhretleri, stresi azaltma ve rahatlama ihtiyaçlarından kaynaklanmaktadır. Bu işaret için kişisel bakım bir zorunluluktur, ayrıca saatler sonra sıkı oynamak da mümkündür.

Boğa aşk ve ilişki özellikleri

Boğa burcu, aşkın ve sevginin gezegeni Venüs gezegeni tarafından yönetilir. Bu nedenle boğa, arkadaşlıklar ve ortaklıklar yoluyla en iyi şekilde gelişebileceklerini düşünen son derece ilişki odaklı bir işarettir. 

Boğa, romantik bir partnerde tutarlılığa, istikrara ve nezakete değer verir. Sadakat en önemli özelliktir, çünkü Taurses önemsedikleri kişiler için her şeyi (tabii ki mantık dahilinde) yapar. Boğa, ömür boyu çiftleşen bir işarettir. Boğa’yı, sevdiklerinin yanından ayrılma konusunda isteksiz olan “bin ya da öl” olarak düşünün. 

Boğa burcu diğer burçlarla uyumu nasıl? Boğa’nın en uyumlu ve uyumsuz olduğu burçlar hangileri?

Boğa burcunun diğer burçlarla arkadaşlıklarda ve romantik ilişkilerde nasıl etkileşime girdiğini öğrenmek için okumaya devam edin. 

Boğa ve Koç uyumu

Koç yavaşladığı ve çok dürtüsel davranmadığı sürece Boğa, yüksek tempolu yaşam tarzına ayak uydurabilecektir. Aksi takdirde Boğa, Koç’un hızından yorulacak ve hızla değişen duygularına ayak uyduramayacaktır.

Boğa ve Boğa uyumu

İki Boğa birleştiğinde korna çalabilirler. Öte yandan, şehirde şenlik yaparak, her şeyi şık bir şekilde yaparak, yozlaşmış ve unutulmaz bir zaman geçirecekler.

Boğa ve İkizler uyumu

Boğa, havadar İkizler burcunu topraklar ve onları dünyevi lezzetlerle büyüler (bkz: ev yapımı yemekler). Karşılığında ise değişken İkizler Boğa burcunu komik hikayelerle eğlendirir. Aslında, lezzetli yemekler ve sohbetler sunan mükemmel bir akşam yemeği partisi arkadaşlarıdırlar. 

Boğa ve Yengeç uyumu

İlişki odaklı bu iki burç arasında mükemmel bir dostluk ve ortaklık oluşabilir. Bağlı kalabilmek için farklılıkları çözmeye isteklidirler.

Boğa ve Aslan uyumu

Boğa ve Aslan arasındaki bağlantı fırtınalı olabilir. Bu işaretler birbirlerini anlamak için zaman ayırmayı seçerse, o zaman bir güç dinamiği mevcut olmayacaktır. Birbirleriyle anlaşmakta aceleci davranırlarsa kesinlikle tartışmalar yaşanabilir.

Boğa ve Başak uyumu

Bu iki dünya burcunun yıldız bağlantısı var. Boğa, Başak burcunun onların ihtiyaçlarına saygı duyduğunu ve arzularını dinlediğini görecektir. Başak, Boğa burcunun onları risk almaya ve hayatın güzel taraflarından keyif almaya teşvik etmesinden hoşlanır.

Boğa ve Terazi uyumu

Bu burçların her ikisi de Venüs gezegeni tarafından yönetiliyor, bu da benzer önceliklere ve hobilere sahip oldukları anlamına geliyor. Boğa ve Terazi, sanattan partilere kadar, önlerine çıkan güzel zamanları kutlamayı çok sevecekler. Kutlamanın her zaman bir nedeni vardır.

Boğa ve Akrep uyumu

Bu şehvetli işaretler bir araya geldiğinde karşıtlar birbirini çeker. Birbirlerinin kollarına sarılmayı sevecekler. Hem Boğa hem de Akrep, sevdikleri insanlar ve şeyler üzerinde sahiplenici olma eğilimindedir ve bu birbirlerini de içerecektir.

Boğa ve Yay uyumu

Yay özgür olmayı özlediği ve Boğa istikrar istediği için burada bir arkadaşlık veya ortaklık zorlayıcı olabilir. Birbirlerine uzun süre bağlı kaldıkları ve birbirlerinin farklılıklarına saygı duydukları sürece bir bağlantı mümkündür.

Boğa ve Oğlak uyumu

Bu burçların her ikisi de otoriterleşebildiğinden Boğa ve Oğlak kontrolü bırakmakta zorlanabilir. Ancak bunu yaparlarsa, diğer kişinin kendi hayatını yaşamasına izin verirlerse, ilişki uzun süreli ve tatmin edici olabilir.  

Boğa ve Kova uyumu

Bu işaretler birbirini motive edebilir. Boğa, kariyer hedeflerine ulaşmada alışılagelmişin dışına çıkmak için Kova burcundan ilham alır. Kova, sabit bir burç olarak sadık bir dost olan Boğa tarafından duygusal bir düzeyde görüldüğünü hisseder.

Boğa ve Balık uyumu

Bu eşleştirme arkadaş olarak en iyisidir. Yaratıcı çabalar konusunda bağ kurarken diğerlerinin hayallerine ve hedeflerine saygı duyacaklar. Ancak Balık burcunun gevşek havası Boğa’nın katılığıyla çatışabilir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.