Berna Laçin’e ne oldu? Berna Laçin’in hastalığı ne? Laçin’den hayranlarını korkutan açıklama

Sahne hayatına sağlık sorunları yüzünden ara vermek zorunda kalan Berna Laçin, geçirdiği ameliyatın detaylarını paylaştı. Laçin, “sırtta, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış” ifadelerine yer verdiği açıklama ile durumunu aktardı. Peki, Berna Laçin’in hastalığı ciddi mi? İşte Laçin’in hastalığının detayları..

Berna Laçin’e ne oldu? Berna Laçin’in hastalığı ne? Laçin’den hayranlarını korkutan açıklama
Yayınlama: 08.03.2024
A+
A-

Sinema ve televizon dünyasının ünlü simalarından Berna Laçin sağlık sorunu nedeni ile ekrarlara ara verdiğini açıkladı. Beklenmedik bir sağlık problemi yaşayan Laçin sahnelerden uzak kalma kararı aldığını sevenleri ile paylaşmıştı. Laçin hastalığına dair ayrıntıları da paylaştı. İşte Laçin’in sağlık sorununa neden olan hastalığı ve detayları!

Berna Laçine ne oldu?

Berna Laçin yaşadığı sağlık sorunu için ameliyat oldu. Sevenlerini tedirgin eden bu haberin ardından ameliyat sonrası Laçin’den açıklama geldi. 

Açıklamasını sosyla medya hesabından paylaşan Berna Laçin, “Sırtta, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış, aşırı kemikleşmiş, karşısında da benzer bir disk daha çıkmış o yüzden ameliyat çok uzun sürdü. Onları temizleyip aldık, üç omura toplam altı tane vida yerleştirip plaka ile kapattık. Çok çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız.” ifadeleri ile hastalığının detaylarını aktardı.

Laçin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Omuriliğin kendini tamir etmesi için bir hafta 10 gün hastanede yatağa bağlı kalacak, hiç kalkmayacak, kendini iyice tamir etsin ondan sonra oturtup yürütürüz. Ameliyat çok başarılı geçti, yürümen mucize zaten o halde bu kadar süre nasıl idare ettin o ayrı hikaye.”

Laçin ameliyat sürecinde merak eden ve arayan sevdiklerine de teşekkürlerini iletti. Kendini daha iyi hissettiğini de belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.