Bartın yerel seçim sonuçları 2019

Türkiye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları için geri sayıma başladı. Bartın’da yaşayan seçmenler Bartın seçim sonuçları ile Bartın’da ilçe yerel seçim sonuçlarını merak ediyor. Gelin hep birlikte hafızalarımızı tazeleyelim ve 2019 Bartın yerel seçim sonuçları ile Bartın’da hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı? yanıtlarına bakalım.

Bartın yerel seçim sonuçları 2019
A+
A-

Seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Türkiye 31 Mart 2024 günü yerel seçim sonuçlarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Sandığa giderek gelecek 5 yıl için yerel yöneticilerini seçmek için mührü basacak olan Bartın’da yaşayan seçmenler şimdiden Bartın yerel seçim sonuçlarını aramaya başladı. Biz de referanstürk olarak siz Bartınlı seçmenlerimiz için en son yerel seçim sonuçlarını Bartın özelinde hazırladık. Bartın’da 2019 yerel seçimlerini kim kazandı, Bartın yerel seçim sonuçları hangi parti yüzde kaç oy aldı, Bartın’da hangi ilçede yerel seçimi kim kazandı, hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını hazırladık. Gelin Bartın yerel seçim sonuçları için hafızalarımızı tazeyelim ve 31 Mart Bartın yerel seçim sonuçları önce partilerin en son oy oranlarını hatırlayalım!

Bartın yerel seçim sonuçları 2019

Bartın’da 2019 yerel seçimlerinde neler oldu, hangi partinin adayı yüzde kaç oy aldı? Türkiye’nin en önemli seçmen bölgelerinden biri olan Bartın’da yerel seçim sonuçlarını partiler arasında oy dağılımı dikkat çekti. Bartın’da yerel seçim sonuçlarına göre, 2019’da seçimi MHP’nin adayı Cemal Akın yüzde 35,76 oy oranı ile kazandı. AK Parti’nin adayı Yusuf Ziya Aldatmaz ise yüzde 35,33 oy oranıyla ikinci sırada tamamladı. 

İşte 31 Mart 2019 Bartın yerel seçim sonuçları ve Bartın Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları…

Bartın yerel seçim sonuçları 2019 ilçe ilçe partilerin oy oranları

Bartın ilçe belediye seçim sonuçlarına gelin birlikte bakalım. 2019 yerel seçim sonuçlarına göre Bartın’da hangi ilçede seçimi kim kazandı, Bartın’da ilçe belediye seçim sonuçlarına göre hangi parti yüzde kaç oy aldı? sorularının yanıtlarını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

İşte ilçe ilçe Bartın yerel seçim sonuçları…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.