Ay tutulması Kova burcunu nasıl etkileyecek? Aile, ev ve duygusal ilişkiler istikrar kazanıyor

Ay tutulması Kova burcunu nasıl etkileyecek? Boğa burcunda gerçekleşecek olan Kanlı Ay Tutulması’nın etkileri Kova burçları tarafından merak ediliyor. Astrolojiye meraklı Kova burçları için Ay tutulması Kova burcu etkilerini ve ilişki, iş, para, kariyer, aşk falını yazdık. İşte Ay tutulması Kova burcu etkileri…

Ay tutulması Kova burcunu nasıl etkileyecek? Aile, ev ve duygusal ilişkiler istikrar kazanıyor
Yayınlama: 28.10.2023
A+
A-

Ay tutulması Kova burcu etkileri burada! Kanlı Ay tutulması Kova burçlarını nasıl etkileyecek diye merak edenler doğru yerdesiniz. Ay tutulması Kova burçlarını dördüncü evde etkileyecek. Ay tutulması etkileri altındaki Kova burçları ev, aile, duygusal ilişkilerde istikrar kazanacak. Ay tutulması Kovalar için enerjik ve finansal konularda alışverişleri de gündeme taşıyacak.

İşte 28 Ekim Boğa burcundaki Ay tutulmasının Kova burçlarına etkileri…

Ekim ayındaki dolunay ay tutulması, aynı zamanda ev, aile ve duygusal temellerle ilgili dördüncü eviniz olan istikrar arayan Boğa burcunda zirveye ulaşıyor. Bu süre zarfında, kişisel yaşamınızın belirli yönlerinin, özellikle de üzerinize yük olan kısımların son kullanma tarihinin geldiğini fark ediyor olabilirsiniz. Büyük olasılıkla, 2021’den beri bu konular üzerinde düşünüyorsunuz. Artık Başak burcundaki Venüs aynı zamanda yakınlık ve metamorfozla ilgili sekizinci evinizi de etkinleştirdiğine göre, konu eviniz olduğunda neyin ayarlanması veya tamamen dönüştürülmesi gerektiğini kabul edebilirsiniz.

Yeni bir sistem ve strateji zamanı

Enerjik ve finansal alışverişler. Kişisel alanınızda kendinizi güvende hissetmiyorsanız bu konunun kökenine düşünün. Uygulanması gereken yeni bir sistem veya strateji var mı? Yeni bir taahhütte bulunmak veya eski bir taahhütten vazgeçmek, uzun vadede daha güçlü bir güvenlik hissine katkıda bulunabilir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.