Adana Emniyet Müdürü Arıkan: Asayişin sürekliliği için kentsel dönüşüm şart

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, şehirdeki fiziki sorunların çözülmesinin güvenlik sorunlarını azaltacağını, asayişin sürekliliği için kentsel dönüşümün şart olduğunu söyledi.

Adana Emniyet Müdürü Arıkan: Asayişin sürekliliği için kentsel dönüşüm şart
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Arıkan, Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve beraberindekilerin kendisini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Adana’nın en güzide kentlerden biri olduğunu, şehirdeki asayişin en iyi şekilde sağlanması noktasında elbirliğine ihtiyaç olduğunu söyledi. Şehirdeki fiziki sorunların giderilmesinin şehirdeki güvenlik problemlerini azaltacağı gibi, sosyal yatırımların artmasına da katkı sağlayacağına değinen Arıkan, asayişin sürekliliği için kentsel dönüşümün şart olduğunu, bu kapsamda lokomotif görevi görecek sektörün temsilcilerinin çabasının gerektiğini aktardı.

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu da kentsel dönüşümün kentteki sorunlu alanları sağlıklı, daha yaşanabilir hale getirebileceğini bu noktada tüm güvenlik birimlerine de olumlu katkı sağlayacağını bildirdi. Karslıoğlu, “El birliği içinde yapılanlar huzur ve sükûnet içinde bir yaşam içindir. Halkımızın güvenliği için 24 saat aralıksız görev yapan emniyet teşkilatımızın huzurunun tesisi için canla başla çalışmaları takdire şayandır.” dedi. Karslıoğlu, günün anısına Emniyet Müdürü Arıkan’a hediye takdim etti.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.