Haftalık burç yorumları 18-24 Eylül 2023 | İşinize, sağlığınıza önem verin

18-24 Eylül 2023 haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Bu hafta Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor, gökyüzünde hangi dizilimlerin etkisi altında olacağız?

Haftalık burç yorumları 18-24 Eylül 2023 | İşinize, sağlığınıza önem verin
Yayınlama: 16.09.2023
A+
A-

18-24 Eylül 2023 haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bu hafta tüm burçlara yeni bir başlangıç ​​sunacak. Önümüzdeki dört hafta boyunca yeni bir bölümden içeriye giriyoruz ve neyi bırakmamız, neleri değiştirmemiz gerekiyor karar veriyor olacağız. Enerjinizi neye harcamak istediğiniz veya hangi hedefleri takip etmek istediğiniz konusunda netleşiyor olabilirsiniz. Bu haftayla birlikte işinize, sağlığınıza ve günlük rutinlerinize daha fazla önem verilecek, dolayısıyla bu alanlarda iyileştirmeler yapıyor veya bunlara daha yoğun bir şekilde odaklanıyor olabilirsiniz.

Eğer hayatınızın kafa karışıklığı veya hayal kırıklığıyla karşı karşıya kaldığınız belirli bir kısmı varsa, o sis en sonunda kalkacak. Son zamanlarda aklınızı kurcalayan herhangi bir durum hakkında daha fazla netlik elde edebilirsiniz. Ayrıca insanlarla yaşadığınız yanlış iletişimleri de çözüyor olabilirsiniz veya bir sonraki adımlarınızın ne olması gerektiğinden daha emin olabilirsiniz. 

İşte 18-24 Eylül haftasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını bekleyenler…

Koç haftalık burç yorumu

Yapılacaklar listenizdeki öğeleri silmek, ayak işlerini yürütmek ve işinizdeki çok sayıda küçük görevi yönetmek için kendinizi motive hissedebilirsiniz. Ayrıca yeni iş fırsatları hakkında da bilgi alabilirsiniz veya gecikmiş veya yeniden çalışılması gereken iş projelerinde ilerlemeye hazırlanıyorsunuz. Ayrıca, düzenli bir egzersiz rutinine bağlı kalıyor olabilirsiniz veya vücudunuza nasıl davrandığınıza özellikle dikkat ediyor olabilirsiniz.

Boğa haftalık burç yorumu

Yaratıcı becerilerinizin neler olduğu veya benzersiz bakış açınızı bir tutku projesine veya işinize nasıl yerleştirebileceğiniz konusunda netleşiyor olabilirsiniz. Takip etmek istediğiniz hobiler için daha yaratıcı bir şekilde ilham almış ve fikirlerle dolu hissedebilirsiniz ve kendinizi başkalarıyla çok fazla karşılaştırmıyorsunuz. Buna ek olarak, bir flört durumu ve birisine karşı olan hisleriniz konusunda netlik kazanabilirsiniz veya sosyal yaşamınızın daha yoğun olduğunu fark edebilirsiniz.

İkizler haftalık burç yorumu

Taşınma veya yeniden dekore etme planlarıyla ilerlemeye hazır olabilirsiniz veya geçmişinizden ve çocukluğunuzdan gelen olaylarla ilgili daha fazla netliğe sahip olabilirsiniz. Ayrıca atalarınıza veya belirli bir tarihsel döneme daha fazla ilgi duyuyor olabilirsiniz veya aile üyeleriyle bağlantı kurmak için çaba gösteriyor olabilirsiniz. Ayrıca, yakın zamanda ailenizle veya oda arkadaşınızla aranızda yaşanan yanlış iletişimleri de çözüyor olabilirsiniz.

Yengeç haftalık burç yorumu

Yazma, konuşma veya sosyal medya içeriği oluşturma gibi iletişim temelli herhangi bir çalışma için daha fazla ilham alabilirsiniz ve ayrıca okuyarak ve araştırarak bilgi öğrenmekten heyecan duyabilirsiniz. Ayrıca seyahat planlarınızı ilerletiyor olabilirsiniz ve evden çıkmak, keşfetmek ve insanlarla bağlantı kurmak isteyeceksiniz. Başka bir deyişle, yakın zamanda bir kardeşiniz veya arkadaşınızla yaşadığınız herhangi bir yanlış iletişimi düzeltiyor olabilirsiniz.

Aslan haftalık burç yorumu

Bu hafta işte bir sonraki adımda hangi yöne gitmek istediğinize dair daha iyi bir fikriniz olacak. Geliştirmek istediğiniz iş projeleri için fikirleriniz olabilir veya zam, terfi veya yeni iş fırsatı alma konusunda ilerliyor olabilirsiniz. Serbest meslek sahibiyseniz, nasıl daha fazla para kazanabileceğinizden veya işinizi büyütebileceğinizden emin olacaksınız. Öte yandan, çok fazla alışveriş yapıyor olabilirsiniz ve karşınıza çok sayıda masraf çıkabilir.

Başak haftalık burç yorumu

Yeni kişisel hedefler peşinde koşmaya hazır olabilirsiniz veya benlik duygunuzu şekillendirmenize yardımcı olacak farklı konular hakkında bilgi ediniyor olabilirsiniz. Ayrıca, kendinizi daha güvende hissedebilir veya size keyif veren hobilere yönelerek tek başınıza vakit geçirmekten daha rahat olabilirsiniz. Ayrıca kişisel tarzınızı değiştirmek, saçınızı kestirmek veya bir tür kişisel bakım etkinliği yapmak gibi görünümünüzde değişiklikler yapıyor olabilirsiniz.

Terazi haftalık burç yorumu

Düşünmek için yalnız kalmaya zaman ayırıyor olabilirsiniz ve duygularınızı daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Ayrıca astroloji çalışmak, sabah meditasyonu yapmak veya günlük tutmak gibi manevi uygulamalara da ilgi duyabilirsiniz. Öte yandan, başkalarına tavsiye vermek ve bir şekilde yardım etmek için çağrıldığınızı hissedebilir veya hayatınızda daha fazla anlam ve amaç edinmek isteyebilirsiniz.

Akrep haftalık burç yorumu

Takviminizde birden fazla sosyal etkinlik karşınıza çıkabilir veya bir grup etkinliği düzenlemekle meşgul olabilirsiniz. Ayrıca yeni ilişkiler kuruyor olabilirsiniz veya arkadaşlarınızın sizi fırsatlarla buluşturduğunu fark edebilirsiniz. Ayrıca son zamanlarda arkadaşlıklarınızda yaşadığınız kafa karışıklığını veya yanlış iletişimleri ortadan kaldırıyor olabilirsiniz ve hayatınızda ne tür insanlar istediğinizden daha emin olabilirsiniz.

Yay haftalık burç yorumu

Son zamanlarda işler geciktiyse, nihayet yeni iş fırsatlarına doğru ilerliyor olabilirsiniz veya büyük bir iş projesi başlatmaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Ayrıca rolünüzde daha büyük sorumluluklar alıyor olabilirsiniz veya diğer insanlar size daha fazla ilgi gösteriyor olabilir. Ayrıca, uzun vadede hangi kariyer hedeflerine ulaşmak istediğiniz veya kariyerinizde nasıl bir dönüm noktası oluşturabileceğiniz konusunda daha fazla netlik kazanabilirsiniz.

Oğlak haftalık burç yorumu

 Dersleri okumak veya tamamlamak için motivasyonunuz olabilir veya yazma veya konuşmayla ilgili herhangi bir projede ilerleme kaydediyor olabilirsiniz. Son zamanlarda yazma tıkanıklığı yaşadıysanız, bir kez daha ilham aldığınızı hissedebilirsiniz. Buna ek olarak, seyahat etme planlarınızı sürdürüyor olabilirsiniz veya yaşam inançlarınıza daha fazla bağlı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Siz de belirli bir maneviyatı veya dini araştırıyor olabilirsiniz veya yabancı bir kültür hakkında bilgi edinmekle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kova haftalık burç yorumu

Sizin için çalışmayan zihniyetlerden kurtuluyor olabilirsiniz veya ilişki sorunlarını çözme şeklinizi geliştiriyor olabilirsiniz. Öte yandan insan davranışı, finans veya ölüm oranlarıyla ilgili konuları araştırmak ilginizi çekebilir. Ayrıca paranızı biriktirmenin yollarını da buluyor olabilirsiniz veya mali durumunuzu birisiyle nasıl bölüşeceğinizi bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Ayrıca, yapmanız gereken büyük bir satın alma işlemini düşünüyor olabilirsiniz veya ödenmemiş borcunuzu ödüyor olabilirsiniz.

Balık haftalık burç yorumu

Yakın zamanda romantik bir partnerle ya da iyi bir arkadaşla yaşadığın yanlış iletişimi temizliyor olabilirsin ya da çıktığın kişiyle nerede durduğundan daha emin hissediyorsun. Ayrıca bir ilişkinin geleceğine ilişkin bir karar veriyor olabilirsiniz veya bir partnerde hangi özellikleri istediğinizi netleştiriyor olabilirsiniz. Ayrıca, tavsiyeleri ve bakış açıları için iyi arkadaşlarınıza dönüyor olabilirsiniz veya bir iş ortaklığının şartlarını müzakere ediyor olabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.