Başak burcunda Yeniay etkileri zamanı geldi! Toplanma, liste yapma ve hayatı planlama vakti

Başak burcunda Yeniay etkileri Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını nasıl etkileyecek? Başak Yeniay’ı bize hayatımızda plan yaparak, düzen kurarak büyük başlangıçlar yapma fırsatı sunacak. Yeniay zamanı nelere dikkat etmeli, Yeniay’ın etkilerinden faydalanmak için neler yapmalı? İşte yanıtlar.

Başak burcunda Yeniay etkileri zamanı geldi! Toplanma, liste yapma ve hayatı planlama vakti
Yayınlama: 13.09.2023
A+
A-

Hayatımızda bir düzen kurma dönemi geldi. 15 Eylül’deki Başak burcundaki Yeniay etkileri bize armağanlarını sunacak, bizi ileriye itecek ve hayatımızın en çok ihtiyaç duyduğumuz alanlarda üretken olmamız için bize ilham verecek. Başak Yeniay’ı etkileri enerjisi bize taze, düzenli bir başlangıç fırsatı ​​getirecek ve siz de bunu kendi avantajınıza kullanabileceksiniz. 

Başak, etkili zaman yönetimini ve işleri halletmeyi seven bir burçtur. Bu Yeniay sırasında, ister kişisel yaşamınızda, ister işinizde, ister ev ortamınızda olsun, organize olmak için daha güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Rutinlerinizi dağıtmak ve düzene koymak için mükemmel bir zaman olduğunu bilin. Ancak gerçekçi olun; Roma bir günde inşa edilmedi ve yeni ve geliştirilmiş rutininiz, Yeniay’ın parıltısı sırasında olmasını istediğiniz kadar kusursuz olmayacak. Sadece düzeni kurmaya çalışın, programınızı yapın ve ona uyun. Her şeyi kusursuzlaştırmak zorunda değilsiniz.

Başak burcundaki Yeniay etkiler altındayken listeler yapın, planlara uygun ve rakamlarla gerçekçi yol haritası oluşturun! 

Tüm burçlar arasında Başak burcu en ayrıntı odaklı olanıdır ve bize şu anki durumlarımızı objektif bir perspektiften görmek için ihtiyaç duyduğumuz analitik becerileri hediye ediyor. Bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmanın yolu pratik olmak ve deneyerek öğrenmekten geçiyor.

Ay Başak burcunda Yeniay halindeyken, listeler yapın, gerçeklere ve rakamlara öncelik verin ve neyin değiştirilmesi gerektiğini ve nedenini analiz edin. Ve acele etmeyin! Ancak o zaman nihai başarıya hazır olacağız.

Bu özel Yeniay hem geri giden Uranüs’e hem de geri giden Neptün’e açı veriyor ve Başak’taki Yeniay’ın gezegensel yöneticisi yine geri giden Merkür’dür. Neyse ki Merkür Yeniay’la aynı gün gerilemeyi bırakıyor. Yeniay’a eşlik eden gezegen kombinasyonları bizi uyarıyor: Sırlar açığa çıkabilir ve iletişim yanlışları yaşayabiliriz.

Başak Yeniay’ı ile Merkür gerilemesinin sonu ‘bir dönüm noktası’ yaratacak

Boğa burcundaki geri giden Uranüs bir sürpriz unsuru katacak, Balık burcundaki geri giden Neptün ise gizli meseleleri açığa çıkaracak. Yeniay,  Merkür  gerilemesinin sona erdiği günde meydana gelecek. Bu denk geliş bir değişim anına veya önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor. Bu Yeniay’ın altına yeni tohumlar ekerken, Merkür gökyüzünde yön değiştirdikçe, aynı zamanda içgörü parıltıları alabiliriz. Sadece yeni bir başlangıca hazır değiliz, aynı zamanda yeni bir yönde ilerlemeye de hazırız. Kemerlerinizi bağlayın!

Yeniay hayatınızda neyi değiştirmek istediğiniza karar verme anı ama bir şartla…

Bu, hayatımızda neyi değiştirmek istediğimize karar verme zamanı olsa da, bu değişikliği uygulamayı ertelemek daha iyi olabilir, ama sadece bir süreliğine. Bunun nedeni, bu güçlü dönemde Güneş’in Neptün ile karşıt açı oluşturacak olmasıdır. Bu yoğun çatışma bizi durdurmasa da kafa karıştırıcı bir etki yaratabileceğinin farkında olmalıyız. Bu nedenle bu Yeniay henüz değişiklik yapmak için doğru zaman değil. Harekete geçmek için doğru zaman bir hafta sonra, yani 22 Eylül Sonbahar Ekinoksu’nun gelmesiyle başlayacak.

Yeniyıl enerjisi başlıyor

Bu Yeniay’ın etrafındaki günler ‘yeniyıl’ enerjisi veriyor; bunu 2024’ü olabilecek en iyi hale getirmek için bir başlangıç ​​olarak düşünün. Günlük rutininizi ve alışkanlıklarınızı detaylandırın ve artık size hizmet etmeyen eski kalıp ve davranışları bırakın ve bunların yerine, sizi sürmek istediğiniz hayata yaklaştıracak daha sağlıklı alternatifler koyun.

Başak burcundaki Yeniaylar bize günlük yaşamda sihir olduğunu hatırlatmak için burada. Bazen bu sihri hissedemesek de gökyüzüne güvenin; o oradadır. Ve sizin onu yakalamanızı bekliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.