Winston Dark Blue sigara fiyatı 2024 zam geldi, kaç para oldu raf satış fiyatı

2024 yılına girer girmez sigara tiryakilerini üzecek sigara zammı haberi geldi ve JTİ şirketindeki sigara markalarına yeni zam geldi. Buna göre 2024 zammının ardından en düşük sigara fiyatı 50 lira oldu, en yüksek sigara fiyatı ise 60 lira oldu. Peki 2024 sigara zammından sonra Winston Dark Blue sigarası kaç para oldu? Güncel sigara fiyatları

Winston Dark Blue sigara fiyatı 2024 zam geldi, kaç para oldu raf satış fiyatı
Yayınlama: 02.01.2024
A+
A-

Sigara kullanan vatandaşlar 2024 yılına yeni zamlarla girdi, sigara fiyatlarına yeni zam geldi ve zamlı sigara satışları bugün itibariyle raflara yandısı. Bugünden itibaren yani 2 Ocak Salı gününden itibaren en düşük sigara fiyatı 50 lira olurken, markasına göre en yüksek sigara fiyatı ise 60 lira olacak.  Peki 2024 sigara zammından sonra Winston Dark Blue sigarası kaç para oldu? Güncel sigara fiyatları

2024 sigara zammı yeni fiyatlar kaç para oldu?

Sosyal medyada yer alan paylaşımlara göre, değişik markalardaki en düşük sigara fiyatı 50 TL’ye çıktı. En pahalı sigara fiyatı ise 60 TL’ye yükseldi.

Satışlar 2 Ocak 2024 Salı gününden itibaren güncellenmiş fiyatlar üzerinden gerçekleştirilecek.
Özgür Aybaş tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda JTI grubu markalarına zam yapılması ile birlikte güncel fiyat listesi de ortaya çıktı.

Sigara cinsel yaşamı etkiler mi?

Sigara içen erkeklerde sertleşme sorunu görülme sıklığı 35-44 yaşları  arasında % 6.4, 45-54 yaşları arasında % 17.8 , 55-64 yaşları arasında %35,6 ve 65-74 yaşları arasında % 45.6 ‘dır. Yapılan çalışmalarda sigara içmek sertleşme sorununa yol açan majör risk faktörleri arasında sayılmaktadır. Sigara içilmesi halinde peniste sertleşmeyi sağlayan kan akımında azalma gibi sorunlar oluşabilir.

Atardamarların duvar yapısını bozarak ve damarların içinde plak oluşumuna neden olarak bu damarların tıkanmasına neden olabilir. Sigara tüketiminin sertleşme sorunu riskini yaklaşık iki kat artırdığı düşünülmektedir. Sigaranın peniste ereksiyon kaybına yol açması iki şekilde ortaya çıkmaktadır: Birincisi, sigara damar sertliği yaratır. Bunun sonucunda kalp ve beyin damarları da daralarak ölümcül sonuçlar doğurabilir. Sertleşme sorunu ölümcül değildir, fakat cinsel hayatı olumsuz etkileyeceği için istenmeyen psikolojik ve organik bozukluklara yol açabilir. Sigaranın içindeki kimyasal maddeler penise giden küçük damarların tıkanmasına yol açarak sertleşmeyi engelleyebilir.

İkinci olarak, sigara damar cidarında kasılmaya yol açarak penise giden kan akımını azaltır ve sertleşme güçlüğü başlar. Bazen penise kan normal gelse bile damar sertliği olan kişilerde cinsel ilişki sırasında kan penis dışında başka yerlere kaçarak sertleşmenin devam etmesine engel olur.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.