Safir dizisi Bora kim, gerçekte kim oynuyor? Efe Taşdelen kaç yaşında, dizileri hangisi?

Safir daha ilk böümü ile rakiplerine gözdağı vermeyi başardı. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da seyirci tarafından merak edildi. Dizide en çok merak edilen karakterlerden biri de Bora oldu.  Bora’ya genç oyuncu Efe Taşdelen hayat veriyor. Peki kimdir Efe Taşdelen, kaç yaşında, Efe Taşdelen hangi dizilerde rol aldı?

Safir dizisi Bora kim, gerçekte kim oynuyor?  Efe Taşdelen kaç yaşında, dizileri hangisi?
Yayınlama: 07.09.2023
A+
A-

ATV’nin yeni sezon bombası Safir dizisi 1. bölümü ile olay oldu, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Çekimleri Kapadokya’da yapılan Safir dizisinin konusu kadar oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Özellikle Bora karakteri seyircinin dikkatinden kaçmadı. Peki Safir dizisinde Bora’yı kim oynuyor, gerçek adı nedir? Safir dizisinde Bora karakterine genç oyuncu Efe Taşdelen hayat veriyor.

EfeTaşdelen kimdir?

Efe Taşdelen, 1994 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel  Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro eğitiminin yanı sıra sinema ve dizi oyunculuğu da yaptı. Birçok kısa film ve reklam filminde rol aldı.

Efe Taşdelen, televizyon kariyerine 2017 yılında Yeni Gelin dizisiyle başladı. Daha sonra Söz, Kızım, Zalim İstanbul gibi dizilerde rol aldı.

Efe Taşdelen, şimdilerde ATV’de yayınlanan Safir dizisinde Bora karakterini oynuyor. Bora, Feraye’nin (Özge Yağız) üniversiteden arkadaşıdır. Feraye’ye platonik olarak aşıktır ve onu korumak için elinden geleni yapar.

Efe Daşdelen’in boyu 1.83 cm, kilosu 78 kg’dır. Burcu Yengeç’tir.

Safir dizisi konusu nedir?

Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle bir araya gelirler. Babasını küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Ateş, dedesi Ömer’in ezici otoritesine boyun eğmeyerek evden ayrılmış, uzun yıllar sonra annesi Gülfem’in isteği üzerine erkek kardeşleri Yaman ve Okan ile beraber dedesinden aile şirketlerini devralıp büyütmek üzere evine geri dönmüştür. Ateş, Yaman ve Okan için artık birlik olmak vaktidir.

Safir dizisi oyuncu kadrosu

İlhan Şen (Ateş), Özge Yağız (Feraye), Burak Berkay Akgül (Yaman), İpek Tuzcuoğlu (Gülfem), Erkan Bektaş (Vural), Müfit Kayacan (Ömer), Nur Yazar (Cemile), Can Bartu Arslan (Okan), Gizem Sevim (Aleyna), Münir Can Cindoruk (Çetin), Serdar Bordanacı (Muhsin), Sevda Baş (Nesrin), Selin Işık (Bade), Efe Taşdelen (Bora), Serkan Taştemur (Bekir), Can Remzi Ergen (Melih), Aleyna Çalışkan (Damla), İlda Özgürel (Hazal)

Dizinin çekimleri Kapadokya’da gerçekleşmektedir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.