Gonca Vuslateri’nin bebeğinin babası kim, 7 aydır hayatımda dediği sevgilisi kimdir?

Gonca Vuslateri 37 yaşında hamile olduğunu duyurmuştu şimdi ise bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Gonca Vuslateri ve sır gibi sakladığı sevgilisinin bir kızı olacak. Bu haberin ardından birçok kişi Gonca Vuslateri evli mi, eşi kim sorularına yanıt aradı. Şu anda bekar olan Gonca Vuslateri 2015’te Edip Burak Erdoğan ile evlendi 2018’de boşandı.

Gonca Vuslateri’nin bebeğinin babası kim, 7 aydır hayatımda dediği sevgilisi kimdir?
Yayınlama: 21.11.2023
A+
A-

Başarılı ve sempatik oyuncu Gonca Vuslateri’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu, bir kızı olacak. Bebek doğurmaya karşıyım diyen Gonca Vuslateri’nin hamile olduğunu açıklamasının ardından gözler sevgilisine çevrildi. 8 aydır birlikte olduğu sevgilisini sır gibi saklayan Gonca Vuslateri evlendi mi, sevgilisi kim?

Birçok okuyucu ise Gonca Vuslateri evlendi mi ilk eşi kimdi sorularına yanıt arıyor. 37 yaşındaki Gonca Vuslateri bir dönem evlendi. Edip Burak Ertoğan ile 2015 yılında evlendi 2018 yılında boşandı. Şarkıcı Hakan Altun ile bir dönem olaylı bir aşk yaşamıştı. 

Sosyal medya hesbından bir açıklama yapan ünlü isim, “Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten… Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor” demişti.

Mükemmel bir sevgilim var

Vuslateri, ismini şimdilik açıklamadığı sevgilisi hakkında da “Mükemmel bir sevgilim var. Gözüne ilk baktığımda ‘bu adam’ dediğim. Hala da o adam. Sanırım hep o. Fakat ünlülük işinde değil. Var olmak istememek demokratik hakkı. Öyle de olacak. Biz onu göreceğiz fakat hakkında konuşmayacağız. Nasıl ama? Cillop. Çünkü herkes baba olamaz. O bir baba adayı, ne isterse o. Evlilik tabii çocuk haberini aldığımda düşündüğüm bir şey. Bir kez evlendim. Gelinlik, takı, tabak çanak, pasta-börek sevmiyorum zira acayip rahatsız edici bir ses. Tüm düğünlerin ses sistemi korkunçtur. Düğün kanaatim budur. Aile hukuku her şeyin üstündedir. Olmalıdır. Çocuğun özlük hakları için. Fakat hava soğuk, ısınınca bir düğün yaparım” ifadelerini kullanmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.