Berk Göktaş kimdir, kaç yaşında, hangi lisede okuyor, aslen nereli?

Türkiye Berk Göktaş’ı konuşuyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilk kez 5 milyon liralık ödülü kazanan yarışmacı Berk Göktaş oldu. Peki Berk Göktaş kimdir, kaç yaşında, nerede okuyor, aslen nereli? İşte Berk Göktaş hakkında merak edilen soruların yanıtları…

Berk Göktaş kimdir, kaç yaşında, hangi lisede okuyor, aslen nereli?
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

Kim Milyoner Olmak İster’de Berk Göktaş rüzgarı esti. 2011 yılından bu yana yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’de ilk kez büyük ödül sorusu açıldı. 5 milyon liralık sorusu açtıran Berk Göktaş ise Türkiye’nin gündemine oturdu. Yarışmayı izleyen, 5 milyon liralık soruyu duyan herkes Berk Göktaş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nerede okuyor? sorularının yanıtlarını arıyor. Gelin Türkiye’nin konuştuğu Berk Göktaş kimdir? yakından tanıyalım.

Berk Göktaş kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Berk Göktaş, ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında büyük ödül olan 5 milyon lirayı ilk kazanan yarışmacı. Berk Göktaş kaç yaşında? sorusunun yanıtı ise 19. Genç yaşına rağmen yarışmada gösterdiği yüksek performansla göz dolduran Berk Göktaş, aslen Çanakkaleli. 

Berk Göktaş nerede okuyor, hangi bölümde?

Berk Göktaş’ın yaşını duyanlar onu lise öğrencisi sansa da aslında Berk Göktaş, bir üniversiteli. İstanbul’da yaşayan Berk Göktaş Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi. Eğitim hayatı da yıldızlarla dolu olan Berk Göktaş, YKS’da Türkiye 71’ncisi ve fizik-uzay alanlarına ilgili.

Berk Göktaş kazandığı 5 milyon lira ile bakın ne yapacak!

Berk Göktaş, yarışmadan kazandığı 5 milyon lirayı eğitimine harcayacak ve ödülle yurt dışında yüksek lisans yapacak. 

5 milyon liralık soru hakkında bakın ne dedi!

Büyük ödülü kazanması sonrası ATV’ye açıklamalarda bulunan Berk Göktaş, 5 milyon liralık sorunun bilmediği bir yerden geldiğini, yanıtını bilmediğini fikir yürüterek sonuca ulaştığını söyledi. 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.