Teknofest Adana saat kaçta açılıyor? 3 Ekim Teknofest Adana etkinlik takvimi

Adana’daki teknoloji tutkunlarının merakla beklediği TEKNOFEST başladı, kapılarını 2 Ekim’de açtı. Birçok vatandaş Teknofest Adana saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor merak ediyor. Teknoloji meraklılarını Adana Havalimanı’nda buluşturuyor. Toplam 128 kurumun katılımıyla gerçekleştirilen festivalde, havacılık ve teknoloji odaklı birçok etkinlik ziyaretçilere sunulacak. Peki, TEKNOFEST saat kaçta açılıyor? TEKNOFEST saat kaçta başlıyor, bitiyor? TEKNOFEST ziyaret saatleri 2024!

Teknofest Adana saat kaçta açılıyor? 3 Ekim Teknofest Adana etkinlik takvimi
Yayınlama: 03.10.2024
A+
A-

Teknoloji meraklılarını Adana’da buluşturan  Teknofest başladı, dün yani 2 Ekim’de kapılarını ziyaretçilerine açtı. Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenenen Teknofest etlinliği için kapılar ziyaretçilere saat 09.00’da açılıyor. Festival alanı saat 20.00’a kadar açık olacak. Adana Teknofest 6 Ekim’de sona erecek. Peki Adana Teknofest 3 Ekim Perşembe etkinlik takvimi nedir, bugün Teknofest’te neler var?

TEKNOFEST kaçta açılıyor?

TEKNOFEST, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenleniyor ve 2 Ekim Çarşamba günü itibarıyla 09.00’da kapılarını ziyaretçilere açıyor. Teknoloji meraklıları, sabah saatlerinden itibaren festival alanında düzenlenen etkinliklere katılma fırsatı buluyor. Festival, 20.00’a kadar açık kalacak.

TEKNOFEST ziyaret saatleri

TEKNOFEST 2024, 2-6 Ekim tarihleri arasında her gün 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

TEKNOFEST Akdeniz kapsamında 2-6 Ekim tarihlerinde Adana’da düzenlenecek festivalde ilkler de yaşanacak. Festival boyunca gökyüzünde gerçekleşecek akrobasi gösterilerinden, ileri teknoloji simülasyonlarına, bilimsel atölyelerden, sürükleyici sergilere kadar her yaştan katılımcı için unutulmaz bir etkinlik programı yer alacak.

2-6 Ekim 2024’te Adana, Türkiye’nin dört bir yanından gelen teknoloji meraklılarını ağırlarken, bilimden havacılığa, dijital deneyimden mühendisliğe kadar birçok alanda ziyaretçilerine unutulmaz bir festival sunacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.