Mezun olacak öğrenciler için karne görüş örnekleri 2. dönem karnesine ne yazılır?

Öğretmenler yaz tatiline girmeden önce öğrencilerinin dönem değerlendirmesi yapacakları karne görüşlerini hazırlayacak.  Okulların kapanmasına az bir zaman kaldı, milyonlarca öğrenci 14 Haziran'da karnesini alacak ve...

Mezun olacak öğrenciler için karne görüş örnekleri 2. dönem karnesine ne yazılır?
Yayınlama: 28.05.2024
Düzenleme: 28.05.2024 10:26
A+
A-

Öğretmenler yaz tatiline girmeden önce öğrencilerinin dönem değerlendirmesi yapacakları karne görüşlerini hazırlayacak.  Okulların kapanmasına az bir zaman kaldı, milyonlarca öğrenci 14 Haziran’da karnesini alacak ve 3 aylık yaz tatili başlayacak. Öğrenciler tatil planları yaparken öğretmenler de karne görüşlerini araştırmaya başladı.  İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri dönemin sona ermesiyle karne heyecanı yaşayacak. Öğretmenler ise yaz tatiline girmeden önce öğrencilerinin dönem değerlendirmesi yapacakları karne görüşlerini hazırlayacak.

Mezun olacak öğrenci karne görüşleri ne olacak?

”Bundan sonraki hayatınızda tüm başarıların, tüm mutlulukların, tüm güzelliklerin sizinle olmasını dilerim, siz her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Hiçbir zaman sizi unutmayacak olan öğretmeniniz…”

”Sizinle çalışmak benim için gururdu, her şey için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatınızda da başarılarınızın artarak devam edeceğine şüphem yok. Bir gün bir yerlerde görüşmek üzere.”

Hatırladığınızda yüzünüzde küçücük bir tebessüm bile bırakan hatıraların, gönlünüze büyük umutlar getirmesini dilerim.”

Yeni yaşamınızda da çok başarılı ve mutlu olacağınızı biliyorum. Yeni hayatın size sağlık, mutluluk ve güzellikler getirmesi dileğiyle.”

”Yaşam boyu tüm güzellikler sizinle olsun.” Eğitim hayatının bundan sonraki yıllarında hep başarılı olmanı dilerim…

”Tüm umutlar ve başarılar seninle olsun.” Bugün hayatında yeni bir sayfa açtın.. Başarıların peşini hiç bırakmaması ümidiyle…

Verimli bir yaz tatili için yapman gerekenler neler?

Yeni Bir Hobi Edin

Yaz tatilinde yeni bir hobiye başlayabilirsin. Spordan sanata pek çok alanda deneyebileceğin yeni bir hobi verimli bir tatil geçirmeni sağlar. Yetenekli olduğun bir alanda kendini geliştirebilir veya merak ettiğin bir alanı deneyebilirsin.

Bol Bol Kitap Oku

Yaz tatilinde yapabileceğin en iyi aktivitelerden birisi de kitap okumak. Tatil boyunca dilediğin türden kitaplar okuyarak keyifli vakit geçirebilirsin. Ayrıca kitap okumak bir sonraki okul dönemi başarına da katkı sağlar.

Fırsat Buldukça Gez

Tatil boyunca fırsatın oldukça gezilere çıkabilirsin. Ailenle birlikte planlayacağınız gezilerle yeni yerler keşfetmek harika olmaz mı? Ailenle keyifli vakit geçirerek seyahat etmek tatilini verimli geçirmenin en güzel yollarından birisi.

Sosyal Aktivitelere Katıl

Tatilde çevrende düzenlenen sosyal aktivitelere katılarak farklı insanlarla bir araya gelebilirsin. Bu faaliyetler sayesinde sosyal becerilerini geliştirebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve keyifli vakit geçirmiş olursun. İlgi alanına giren bir aktivite bulmak yaz tatilini dolu dolu geçirmene fırsat verir.

Yeni Sınıfına Hazırlan

Tatilde dinlenmek çok gerekli olsa da derslerini tamamen unutmamak da çok önemli. Yaz tatili bir sonraki seneye hazırlanmak için en iyi zaman diyebiliriz. Tatilde önceki senenin konularını tekrar edip yeni sınıfının konularına hazırlanırsan okul döneminde çok rahat edeceksin.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.