Migren ağrısı yaşıyorsanız bu kuruyemişi deneyin! Mucizevi etkisine inanamayacaksınız

Baş ağrısı ilaçla tedavi edilemediğinde başka yöntemler denemek gerekebiliyor. Doğada bulunan bazı gıdalar bu konuda faydalı oluyor. Baş ağrısını anında durduran doğal gıda sayesinde migren ağrısı sorun olmuyor. Peki, evde baş ağrısını ne geçirir? Evde ağrı kesici bulamazsanız baş ağrısını nasıl dindirirsiniz? Baş ağrısını ne geçirir? İşte yanıtlar

Migren ağrısı yaşıyorsanız bu kuruyemişi deneyin! Mucizevi etkisine inanamayacaksınız
Yayınlama: 09.03.2024
A+
A-

Baş ağrısı farklı sebeplerden kaynaklanabilir ve yoğunluğu değişebilir. Küçük sıkıntılardan ağır migrenlere kadar çeşitli baş ağrısı türleri vardır. Beyne giden damarların daralması sonucu ortaya çıkan baş ağrısı sinüzit ve migren gibi rahatsızlıklar nedeniyle sürekli hale de gelebilir. Baş ağrısı yaşadığınız zamanlarda doğal çözümlerden faydalanabilirsiniz.

Kabak çekirdeği neye iyi gelir?

Kabak çekirdeği, migren kaynaklı baş ağrısı dahil olmak üzere ağrıları azaltmaya yardımcı bir besindir. Kabak çekirdeği bol miktarda magnezyum içerir. Magnezyum beyne ulaşan damarların kasılmasını önleyerek baş ağrısının hafiflemesine katkıda bulunur.

Kabak çekirdeğinin mucizevi etkileri

Baş ağrısı demir yetersizliği nedeniyle de ortaya çıkabilir. Kabak çekirdeği hem demir hem de magnezyum açısından zengin bir besindir. Bu sayede baş ağrısının hem demir hem de magnezyum eksikliğinden kaynaklanan türlerini önlemeye yardımcı olur. Haberglobal’in aktardığına göre, başınız ağrıdığında yanınızda bulunduracağınız 1 avuç kabak çekirdeği işe yarar. Bir porsiyon kabak çekirdeği günlük magnezyum gereksiniminizin yüzde 40’ını sağlar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.