Odine Teknoloji-ODINE kaç lot verir?

Odine Teknoloji halka arz günleri için geri sayım başladı. Halka arz yatırımcıları ODINE talep toplama günlerinde Odine kaç lot girmeliyim? sorusunun yanıtını bulmak için ‘ODINE kaç lot verir, ODINE kişi başı kaç lot? soruları var. Biz de siz yatırımcılar için Odine kaç lot verir hesabını yaptık. İşte ODINE kişi başı düşen tahmini lot sayısı…

Odine Teknoloji-ODINE kaç lot verir?
Yayınlama: 10.03.2024
A+
A-

Odine Teknoloji GYO 13-14-15 Mart tarihlerinde halka arz oluyor. 13-14-15 Mart ODINE halka arz talep toplama süreci öncesi borsa yatırımcıları için en kritik sorular kuşkusuz ‘Odine Teknoloji-ODINE kaç lot verir, kişi başı kaç lot düşer?’ Zira bu sorular yatırımcıların halka arz hissesi alırken ODINE halka arzda kaç lot girmeliyim? sorusunun yanıtını bulmaları için önemli. Odine Teknoloji kaç lot verir? sorusunun tahmini yanıtı ODINE halka arzına katılacak kişi sayısına göre farklılık gösterebilir. 

Odine halka arz sürecinde toplam 26 milyon 520 bin lot dağıtımının yapılması bekleniyor.  Halka arza genel katılım rakamının ortalama 3 milyon kişi olması durumunda ODINE halka arzında kişi başı düşen lot sayısının 8-9 olması bekleniyor. Odine halka arza katılım 3,5 milyon kişiye ulaşırsa ODINE 7-8 lot verebilir. Odine kaç lot verir? sorusunun kesin yanıtı halka arz talep toplamaya gelecek ilgiye göre değişecektir.

Odine Teknoloji-ODINE halka arzına katılacak yatırımcılara ÇOK ÖNEMLİ bir uyarı!

Halka arzda hangi şirketin kişi başı kaç lot vereceğinin halka arz sonuçları açıklanmadan kesin bir yanıtı olmaz. Halka arzlarda yatırımcı başına düşecek lot sayısı genel hesaplamalarla yapılır ve sapmalar yaşanabilir. Bu durum Odine Teknoloji halka arzı için de geçerlidir. ODINE halka arz 7-8 yada 8-9 lot verir hesabı yaklaşık bir değerdir, kesinlik içermez ve bir yatırım tavsiye değildir!

ODINE halka arz fazla lot girersem ne olur?

Dileyen yatırımcı tahmini lot sayısının üzerinde de giriş yapabilir. Alımı gerçekleşmeyen lotlara ilişkin ödemeler ODINE halka arz sonuçlarının açıklanması ardından yatırımcıların hesaplarına geri yatırılır.

ODINE halka arz eksik/az lot girersem ne olur?

Odine halka arz eksik/az lot girersem ne olur? sorusuna da bir örnekle yanıt vermek isteriz. Örneğin, siz ODINE halka arza 15 lotla talep gönderdiniz. ODINE halka arz sonuçlarında yatırımcı başına 30 lot verildi. Siz talep ettiğiniz lot kadar hisseye sahip olabilirsiniz. Yani 15 lot hesabınıza geçer. (Rakamlar temsilidir)

Odine halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Odine Teknoloji halka arz fiyatı da belli oldu. ODINE halka arz talep toplama fiyatı 1 hisse için 30 TL olarak açıklandı. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.