Zeynep Yılmazok’un Zuhal Topal’la Yemekteyiz performansı: Zeynep kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’in iddialı yarışmacısı Zeynep Yılmazok’un performansı merakla bekleniyor. Bugün masaya hangi lezzetleri sunacak ve kaç puan alacak?

Zeynep Yılmazok’un Zuhal Topal’la Yemekteyiz performansı: Zeynep kaç puan aldı?
Yayınlama: 16.04.2024
A+
A-

Heyecan Dolu Yarışma: Zeynep’in Menüsü Göz Doldurdu

Bugün Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışacak olan Zeynep’in menüsü, izleyicileri heyecanlandırdı. Rakiplerinin önünde bir adım öne geçmek isteyen Zeynep, iddialı seçimleriyle masaya damga vurdu. Yakup, menüyü “çok iddialı, güzel ve geniş” olarak nitelendirirken, Tuğba ise ağzının sulanmasını engelleyemedi. Program sunucusu Zuhal Topal da, Zeynep’in tatlısına hayran kaldığını belirtti.

Zeynep’in Performansı ve Beklentiler

Zeynep, dört rakibi ve Zuhal Topal’ın karşısında birincilik için mücadele edecek. Kendine olan güveni tam olan Zeynep, birinciliği elde edeceğine inanıyor. Ancak bunun için hünerlerini sergilemeli ve masasını özenle hazırlamalı. Rakiplerinden düşük puanlar alabilir, bu yüzden ön yargıları yıkmak önemli olacak.,

 

TV8’in fenomen yarışma programı Yemekteyiz, yeni haftasına heyecanla girdi. Bu haftanın ilk yarışmacısı Zeynep Hanım oldu. Her gün kıyasıya rekabetin yaşandığı programda, yarışmacılar öğle yemeğini hazırlayıp birbirlerine puan veriyorlar. Haftanın sonunda ise en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor.

16 Nisan 2024 tarihli Yemekteyiz programında Zeynep Hanım’ın aldığı puanlar şu şekilde oldu: İnci’den 7 puan, Batuhan ve Tuğba’dan 5’er puan, Yakup’tan ise 6 puan.

Öte yandan, 15 Nisan 2024 tarihli programda yarışmacı İnci Hanım’ın aldığı puanlar ise şu şekildeydi: Tuğba’dan 5 puan, Batuhan’dan 4 puan, Zeynep’ten 6 puan ve Yakup’tan 5 puan.

 
 

 

 

 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.