Yeni zamlı kredi kartı faiz oranları listesi | Nakit çekim, gecikme ve asgari ödeme yeni faizleri…

Merkez Bankası’nın politika faizini 5 puan yükseltmesi sonrası kredili mevduat ve kredi kartı faiz oranları da yükseldi. 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak olan yeni zamlı kredi kartı faizleri ve kredili mevduat faizleri ile nakit çekim, asgari ödeme ve gecikme faizi oranları tam listesi haberimizde.

Yeni zamlı kredi kartı faiz oranları listesi | Nakit çekim, gecikme ve asgari ödeme yeni faizleri…
Yayınlama: 22.09.2023
A+
A-

Merkez Bankası’nın politika faizini 5 puan artışla yüzde 30’a çıkarması sonrasında kredi kartı faizleri de artıyor. 1 Ekim’den  itibaren geçerli olacak yeni zamlı faiz oranları tam listesini sizler için hazırladık. Kredi kartı ve kredili mevduat kullanımı yapmadan önce yeni faiz oranlarını öğrenin ve bütçenizi hazırlayın!

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, eylül ayı toplantısında politika faizini 5 puan artışla yüzde 30’a yükseltti. Karar sonrasında kart faizlerinde belirleyici olan referans faiz oranı yüzde 2,26’dan yüzde 2,71’e yükselecek.

Kredi kartı gecikme faizi oranı yüzde 3,26 olacak

Türk Lirası kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami akdi faiz oranı aylık yüzde 3,26’ya yükselecek. Aylık gecikme faizi de yüzde 3,56’ya çıkacak.

Kredili mevduat ve nakit çekim faiz oranı yüzde 4,02 oluyor

Kredili mevduat hesabı gibi nakit çekim işlemlerindeki aylık azami akdi faiz oranı yüzde 4.02 seviyesine çıkacak.

Kredi kartı gecikme faizi yüzde kaç?

Gecikme faiz oranı yüzde 4,32’ye yükselecek.

Yeni faiz oranları 1 Ekim’den itibaren geçerli olacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.