Yengeç haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Aşk ve ilişki falı öpüşün barışın diyor!

Yengeç haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 haftası için neler söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor, Yengeçler bu hafta ilişki, aşk, para, iş ve sağlık falında şanslı mı? İşte gökyüzünün bu hafta Yengeç burcu için mesajları ve 8-14 Ocak Yengeç burcu haftalık burç yorumları…

Yengeç haftalık burç yorumu 8-14 Ocak 2024 | Aşk ve ilişki falı öpüşün barışın diyor!
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

Yengeç haftalık burç yorumlarını okumaya hazır mısın? 8-14 Ocak haftasında Yengeç burcunu neler bekliyor? Bu hafta Yengeç burçları, Yeni Ay ve Yay burcundaki Merkür etkisi etkisi altında olacak. Peki Yeni Ay etkileri Yengeç burcu haftalık ilişki, iş, para, kariyer, aşk ve sağlık falını nasıl etkileyecek? Sevgili Yengeçler, ilişkiler bu ay tekrar aklınıza geliyor, ancak bu hafta öpüşme ve barışma şansı. Geçen yılın sonlarına doğru biraz zorlu bir dönem vardı, ancak Merkür’ün gerilemesinin sona ermesi ve Oğlak burcunun mevsiminin yerleşmesiyle birlikte, ilk etapta bu bağlılığı neden yaptığınızı kendinize hatırlatmaya hazırsınız. Bu hafta bağlantı anlarına proaktif olarak ulaşmak için iyi bir zaman. Romantik olsun ya da olmasın, en samimi ilişkilerinize nasıl gireceğiniz konusunda bilinçli bir değişiklik yapıyorsunuz. Yeni haftaya yakın arkadaşlarınızla bazı planlar yaparak ve hatta birlikte yapmayı düşündüğünüz gezi için bir fikir ortaya atarak başlayın.

Yengeç 8-14 Ocak haftası ilişki, aşk iş, para, kariyer falı

Refah bölgenizdeki Venüs, büyük ölçekte zevkin ipuçlarını veriyor. Artık şık bir şekilde rahatlamak için her türlü nedene sahipsiniz. Venüs hassas Satürn’le kare açı yaparken, dijital detoks yapmayı düşünebilirsiniz çünkü evinizden çok uzak veya çok talepkar olan herhangi bir şey, hafta başlarken sizin için pek çekici olmayabilir. Ancak bu ruh hali uzun sürmeyecek, çünkü hafta ortasına doğru Merkür gerilemesinin bitmesi ve iş ve kişisel bakım rutinleriniz yenilenen fikirler ve tazelenmiş enerjiyle tekrar yoluna girmeye başlayacak. Sizi motive edebilecek şey, tutkulu Mars’ın da artık ortaklık bölgenize gelmesidir. Enerji ve kararlılık, önümüzdeki altı hafta ve sonrasında romantik, dinamik bir ikilinin veya profesyonel güçlü bir çiftin parçası olmanıza yol açabilecek bu alıngan gezegenin ayırt edici özellikleridir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.