Yay haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Kariyerde yükselişe hazır olun

Yay haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Yay burcunu bu hafta neler bekliyor, Yaylar bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Yay burcu için uyarıları ve bu haftanın Yay burcu yorumları…

Yay haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | Kariyerde yükselişe hazır olun
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Yay burcu için neler söylüyor? Bu hafta Yay burçlarını neler bekliyor? Yay burçları 6-12 Kasım haftasında kendinizi kandırılmış hissedebilirsiniz. Özellikle pazartesiden sonra kariyer ve iş alanında yükseliş sözkonusu. Hazır olun, tüm çalışmaları tamamladığınzdan ve her şeyin yanınızda olduğundan emin olun.

İşte Yay haftalık burç yorumu…

“Bu hafta her şey sizin yolunuzla ilgili.

Hafta, 5 Kasım Pazar günü Jüpiter’in Boğa burcunda olması ve sağlık ve esenlik evinizin Balık burcundaki Neptün’le yarım kare yapmasıyla başlıyor. Bugün kendinizi kandırdığınızın farkında olabilirsiniz. Yay, kendinize vücudunuzun bu kadar şekeri kaldırabileceğini veya bu yapay tatlandırıcıların sizin için sorun olmadığını söyleyebilirsiniz, ancak derinlerde vücudunuzun başka bir şeyi özlediğini biliyorsunuz. Bugün yakıtınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Kariyer alanında yükseliş var

6 Kasım Pazartesi günü Başak burcundaki Venüs ve kariyer eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Bugün şirkette yükselme fırsatınız var. Yay, amirinizle oturup daha iyi bir pozisyona, daha fazla özerkliğe veya daha büyük bir ekibe giden kariyer yolunuz hakkında konuşabilirsiniz. Bu aynı zamanda özgeçmişinizi yayınlamak ve profesyonel web sitelerinde profilinizi geliştirmek için de harika bir zamandır. Şu anda oldukça görünür durumdasın.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.