Yay haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | Enerjinizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz

Yay haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 haftası için neler söylüyor? Yay burcunu bu hafta neler bekliyor, Yay burcu bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Yay burcu için uyarıları ve bu haftanın Yay burcu yorumları…

Yay haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | Enerjinizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

4-10 Aralık 2023 haftası haftalık burç yorumları Yay burcu için neler söylüyor? Bu hafta Yay burçlarını neler bekliyor? Yay burcu bu hafta hangi günlere dikkat etmeli, hangi uyarıları not almalı? İşte 4-10 Aralık Yay haftalık burç yorumu…

4-10 Aralık haftasında Yaylar enerjileriyle dikkatleri üzerine çekecek.

Hafta, 3 Aralık Pazar günü, Mars’ın kendi Yay burcunuzda olması ve güven evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’e 150 derecelik açı yapması etkileri altında başladı. Yay, bu yüksek enerjili bir özellik ve sen zaten yüksek enerjili bir insansın. Bu, duvarlara çarptığınız, huzursuz hissettiğiniz ve harekete geçmeye istekli olduğunuz anlamına gelebilir. Ancak yapmak istediğiniz eylemi gerçekleştirmenin engellendiğini de hissedebilirsiniz. Planlarınızı ayarlamanın zamanı geldi.

5 Aralık Salı günü Akrep burcundaki Venüs ve maneviyat eviniz Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yapıyor. Melekleriniz ve rehberleriniz dinliyor. Yay, bu, Evrenden gelen mesajları ortaya çıkarmak için meditasyon yapmak veya iç gözlemsel günlük tutmak için iyi bir zamandır. Hayallerinizi ve Tarot kartlarının ne dediğini düşünün. Bu, birçok mesajın netleştiği bir zamandır.

4-10 Aralık haftasında Yaylar, başkalarını ikna etmeniz gerektiğini unutmayın

Bazen kendinizin belirli bir versiyonunu dünyaya yansıtma konusunda baskı hissedersiniz. Cesur, akıllı ya da ilginç olduğunuza inanmanız için önce başkalarını buna ikna etmeniz gerekir; Sevildiğinize güvenmek için romantizmin çatılardan haykırılmasına ihtiyacınız var. Bu hafta tüm bunlara bir ara verin çünkü sonuçta başkalarının ne düşündüğü önemli değil. Bir izleyici kitlesine, bir tepkiye veya bir onay damgasına ihtiyacınız yok. Hayatınızın değerli parçaları sadece size ait olabilir.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.