Terazi haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | İnsanları tanıma ve okuma vakti

Terazi haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 haftası için neler söylüyor? Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor, Teraziler bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Terazi burcu için uyarıları ve bu haftanın Terazi burcu yorumları…

Terazi haftalık burç yorumu 6-12 Kasım 2023 | İnsanları tanıma ve okuma vakti
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

6-12 Kasım 2023 haftası haftalık burç yorumları Terazi burcu için neler söylüyor? Bu hafta Terazi burçlarını neler bekliyor? Terazi burçları 6-12 Kasım haftasında özellikle insan ilişkilerinde şaşırtıcı günler yaşayacak. Bu hafta yakın bir arkadaşınızla veya potansiyel ilişki partnerinizle oturup onları gerçekten tanımak için harika bir zamandır. 

İşte Terazi haftalık burç yorumu…

“Bu hafta insanlara derin ve samimi bir düzeyde ulaşıyorsunuz.

Hafta, Jüpiter’in Boğa burcunda olması ve kaynak evinizin Balık burcundaki Neptün’e yarım kare yapmasıyla başlıyor. Sevgili Terazi, bugün kendinizi aşırı genişletmek kolay olabilir. Daha fazla enerjiniz, paranız veya zamanınız olduğunu düşünebilirsiniz, ancak bu bir yanılsamadır. Bu, kelimenin tam anlamıyla ne kadar uzağa ulaşabileceğinize kadar uzanabilir, böylece bugün kaslarınızın çekilmesiyle sonuçlanabilirsiniz.

İnsanları kolayca okuma vakti

6 Kasım Pazartesi günü Başak burcundaki Venüs ve psişik yetenek eviniz Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yapacak. Bugün başkalarının düşüncelerini kendi düşünceleriniz kadar net duyabilirsiniz. Başkalarına karşı empatiniz var ve onlara çok derin ve kişisel bir düzeyde ulaşabilirsiniz. Bu, yakın bir arkadaşınızla veya potansiyel ilişki partnerinizle oturup onları gerçekten tanımak için harika bir zamandır. Bugün insanları kolayca okuyabilirsiniz.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.