Terazi haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | İddialı olmanın tam zamanı

Terazi haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 haftası için neler söylüyor? Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor, Terazi burcu bu hafta gökyüzünden hangi mesajları alacak? İşte gezegenlerin bu hafta Terazi burcu için uyarıları ve bu haftanın Terazi burcu yorumları…

Terazi haftalık burç yorumu 4-10 Aralık 2023 | İddialı olmanın tam zamanı
Yayınlama: 04.12.2023
A+
A-

4-10 Aralık 2023 haftası haftalık burç yorumları Terazi burcu için neler söylüyor? Bu hafta Terazi burçlarını neler bekliyor? Terazi burcu bu hafta hangi günlere dikkat etmeli, hangi uyarıları not almalı? İşte 4-10 Aralık Terazi haftalık burç yorumu…

4-10 Aralık haftasında Teraziler iddialı olmanın bir yolunu mutlaka bulacaksınız. 

Hafta, 3 Aralık Pazar günü Yay burcundaki Mars’la ve iletişim evinizin Boğa burcundaki Jüpiter’le 150’lik açı yapmasının etkileri altında başladı. Terazi, çok meşgul olabilirsin ama başarıya giden yol doğrudan iletişim kurmaktan geçiyor. Ne istediğinizi belirtme konusunda suskun olabilirsiniz, bu nedenle basit bir metin veya e-posta için çok fazla hazırlık yapabilirsiniz. Bugün ifadeler ve sunum üzerinde çalışmak için güzel bir gün.

5 Aralık Salı günü Akrep burcundaki Venüs ve para eviniz Balık burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak. Bugün tutumluluğu bir şeref madalyası gibi takabilirsiniz. Belki yeni bir kıyafet satın alarak, telefonunuzu yükselterek veya bir araba satın alarak bir miktar para biriktirdiniz. Terazi, müzakerelerinizin ne kadar iyi olduğunu dünyaya duyurabilirsiniz. Ve paradan tasarruf etmenin başka yollarını arayabilirsiniz. Bugün, mükemmel koşullar ve muhtemelen ertelenmiş faizle iyi bir anlaşma yapabilirsiniz.

4-10 Aralık haftasında Teraziler kalplerini açmaları gerektiğini anlamalı.

Kolayca güzelliğe, tutkuya ya da yeniliğin coşkusuna kapılan biri değilsiniz. Bu kalbinizin kapalı olduğu anlamına gelmez. Her iki ayağınızı da yerde tutmayı seviyorsunuz, hepsi bu. Onun da sizden hoşlandığından emin olana kadar yeni bir kişi tarafından heyecanlanmamaya çalışırsınız veya bir projeye, işe yarayacağından makul ölçüde emin olana kadar çok fazla zaman harcamazsınız. Ancak bu hafta kendinizi kaptırmış hissedebilirsiniz. Onunla git. Kesin olan şeyler yok. İçgüdülerinizi sizi yönlendirdikleri yere kadar takip edin.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.